Fotbal international

Când se întoarce Lionel Messi la naționala Argentinei! Anunțul făcut de un oficial al federației

15.11.2018 | 17:33
Cand se intoarce Lionel Messi la nationala Argentinei Anuntul facut de un oficial al federatiei

Fanii echipei naționalei Argentinei se întreabă când se va întoarce Lionel Messi la selecționată. După Campionatul Mondial din Rusia, starul Barcelonei nu a mai jucat niciun meci pentru “pume”, iar suporterii se tem de faptul că fotbalistul ar vrea să se retragă. Cu toate acestea, Jorge Burruchaga, directorul sportiv al naţionalei Argentinei, a anunţat că atacantul de 31 de ani se va întoarce anul viitor.

“Nu există o dată fixată pentru întoarcerea lui Lionel Messi la naţională. Este clar că anul acesta nu va juca pentru noi. Este imposibil ca el să nu mai joace la naţională. Cu siguranţă se va întoarce anul viitor şi îl vom vedea din nou în tricoul echipei naţionale”, a declarat Jorge Burruchaga pentru goal.com.

Diego Maradona îi sugera lui Lionel Messi să se retragă de la naţionala Argentinei

În această toamnă, Diego Maradona i-a transmis lui Lionel Messi că ar fi mai bine pentru el dacă se va retrage de la echipa naţională a Argentinei. Fostul mare fotbalist a susţinut că orice eşec din fotbalul argentinian îi este pus în cârcă, total greşit, starului Barcelonei.

“L-aș sfătui pe Messi să nu mai vină la națională. În fotbalul argentinian totul este din vina lui, chiar și o înfrângere a selecționatei Under 15. Dacă Racing bate pe Boca este doar din vina lui Messi. Întotdeauna este vina lui. Eu unul m-am săturat. Este timpul pentru el să se relaxeze și să vadă dacă altcineva poate să-și asume responsabilitatea. După Campionatul Mondial aș fi vrut să vorbească și să ne trimită pe toți la… Nu e vina lui că nu e campion mondial. E adevărat că ne-am pus toate speranțele în el, dar nu tot timpul câștigi. Uite, în Foruma 1 Vettel are un motor excelent, dar câștigă Hamilton. Astăzi, echipa națională nu mă inspiră deloc. Ne-am pierdut pasiunea”, a susţinut Diego Maradona.

Lionel Messi nu a mai jucat la echipa naţională a Argentinei de la CM 2018
Lionel Messi nu a mai jucat la echipa naţională a Argentinei de la CM 2018