Life

Când se întoarce Mircea Badea la TV. Surpriză mare pentru fanii Antena 3

Mircea Badea a lipsit câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, iar acum fanii se întreabă când va reveni, de fapt, faimosul prezentator înapoi pe sticlă.
17.08.2022 | 07:40
Cand se intoarce Mircea Badea la TV Surpriza mare pentru fanii Antena 3
Când se întoarce Mircea Badea la Antena 3, după ce nu a mai apărut în emisiunea sa. Foto: Captură Youtube / Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu a mai apărut la Antena 3 așa cum ne-a obișnuit. Prezentatorul va apărea abia duminică pe post!

Când se întoarce Mircea Badea la Antena 3, după ce nu a mai apărut în emisiunea sa

Mircea Badea i-a surprins pe fani după ce nu a mai apărut în emisiunea sa celebră de la Antena 3, În gura presei.

ADVERTISEMENT

Totuși, prezentatorul TV nu se va întoarce prea curând înapoi, pentru că în grila postului de televiziune apare că noua emisiune În gura presei se va difuza pe 21 august 2022.

Mircea Badea este plecat în vacanță împreună cu partenera ta de viață, Carmen Brumă și fiul acestora, pe nume Vlad.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că faimosul prezentator de la Antena 3 nu a mai fost văzut pe sticlă de joi și el va apărea abia duminica cealaltă pe post, putem să ne dăm seama că acesta a avut parte de o vacanță prelungită de aproape zece zile.

”Când revin? Revin ulterior! Apropo, dispar o perioadă, ceea ce îmi doresc foarte tare și mai vedem ulterior ce o mai fi! Vă susțin”, a spus Mircea Badea în emisiunea lui de joi, 12 august.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, plecat în vacanță

Mircea Badea ales ca destinație de vacanță o țară apropiată și o stațiune care este mai puțin cunoscută, ea având câteva mii de localnici.

Obzor este stațiunea aleasă de celebrul prezentator, care a plecat cu toată familia. Aceasta este cunoscută printre cei care iubesc marea, chiar dacă aici locuiesc doar 2000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt mult mai mici decât în alte stațiuni faimoase și apa este la fel de cristalină.

Mircea Badea a mai avut o vacanță, de această dată în Grecia. Faimosul prezentator a ales Zakyntos, iar partenera lui de viață spunea că totul a mers bine, începând cu zborul fără întârzieri.

”Zakyntos, Grecia, zbor fără întârziere! A început bine vacanţa. Vă aştept şi pe stories cu detalii şi nu uitaţi că mişcarea e cea mai bună metodă ca sa nu te îngraşi în concediu”, a scris Carmen Brumă pe Facebook.

ADVERTISEMENT