Life

Când se întoarce Nea Mărin la Antena 1. Andreea Tonciu, una dintre participante la show

27.04.2021 | 11:44
Cand se intoarce Nea Marin la Antena 1 Andreea Tonciu una dintre participante la show
Nea Mărin revine din toamnă la Antena 1, cu Andreea Tonciu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nea Mărin se întoarce la Antena 1 după o perioadă destul de mare de absență, iar una dintre noile participante în show-ul său este Andreea Tonciu, după cum a anunțat chiar ea pe o rețea de socializare.

Show-ul „Poftiți pe la noi” și-a început deja filmările, iar noile emisiuni vor fi difuzate de la toamEmnă, după cum s-a dat de gol fosta asistentă de televiziune.

ADVERTISEMENT

Andreea a spus că a fost extrem de încântată să filmeze alături de celebrul Nea Mărin și că oamenii se vor distra cu siguranță când o vor vedea în noile episoade ale producției de la Antenă.

Nea Marin revine de la toamnă la Antena 1, anunță Andreea Tonciu

„Îmi este dor să vorbesc cu voi. Chiar mă gândeam aceste zile că am fost cam absentă pe Instastory, dar am avut foarte multă treabă. Ca de obicei, se găsește tot timpul câte ceva de făcut.

ADVERTISEMENT

Plus de asta, am fost plecată la filmări. O să vedeți din toamnă la Antena 1, Nea Mărin. A fost o experiență super frumoasă și de abia aștept să vedeți cât de mult m-am distrat”, le-a spus Andreea Tonciu fanilor de pe Instagram.

„Poftiți pe la noi” este una dintre cele mai urmărite producții de la Antena 1. În acest show, mai multe vedete trebuie să îndeplinească tot felul de sarcini sub atenta supraveghere a lui Nea Mărin, într-o reală competiție.

ADVERTISEMENT

Noi sarcini dificile

Accentul se pune pe muncă și pe activitățile cu care persoanele publice nu sunt obișnuite precum mulsul vacii sau curățarea cotețului de găinaț.

Despre noul sezon nu știm deocamdată prea multe detalii, în afară de faptul că s-au început deja filmările și că una dintre participante este, după cum se poate citi în acest articol, Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities va face cu siguranță spectacol în emisiunea lui Nea Mărin dat fiind temperamentul pe care îl știm cu toții, iar situațiile în care o vom vedea vor fi multe dintre ele în premieră.

 

ADVERTISEMENT