Fotbal international

Când se joacă Antwerp – Viitorul, duelul dintre Hagi și Boloni din turul doi preliminar din Europa League

19.06.2019 | 15:24
Cand se joaca Antwerp  Viitorul duelul dintre Hagi si Boloni din turul doi preliminar din Europa League
ADVERTISEMENT

Viitorul intră în turul doi preliminar din Europa League. Sorții nu au fost prea blânzi cu Gică Hagi și echipa “Regelui” va evolua în Europa League împotriva echipei antrenate de Ladislau Boloni, Royal Antwerp. 

Când se joacă Antwerp – Viitorul, duelul dintre Hagi și Boloni din turul doi preliminar din Europa League

Meciul tur se joacă pe 25 iulie în Belgia, iar returul se va desfășura o săptămână mai târziu, pe 1 august, la Ovidiu. Este o confruntare între revelațiile din Liga 1 Betano și Jupiler League în stagiunea recent încheiată. Viitorul a încheiat pe locul 3 în Liga 1 și a câștigat Cupa României, 2-1, după o finală cu Astra Giurgiu, în timp ce Royal Antwerp a prins play-off-ul și a încheiat pe locul 4 în Belgia.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni a preluat echipa la începutul sezonului și a făcut minuni în campionatul belgian, fiind considerat unul dintre cei mai buni antrenori din sezonul recent încheiat. Este prima confruntare din postura de antrenori a foștilor coechipieri de la Steaua, Gheorghe Hagi și Ladislau Boloni, care au câștigat împreună Supercupa Europei în anul 1986.

Celelalte echipe românești vor intra în turul 1 preliminar al Europa League și Champions League. CFR Cluj joacă împotriva lui FC Astana, în turul 1 din Champions League. FCSB joacă împotriva lui Milsami Orhei, iar U Craiova cu Sabail, în primul tur preliminar din Europa League.

ADVERTISEMENT