Sporturi

Când se joacă Bianca Andreescu – Angelique Kerber în finala la Indian Wells 2019! Ora de start

17.03.2019 | 13:30
Cand se joaca Bianca Andreescu  Angelique Kerber in finala la Indian Wells 2019 Ora de start

Când se joacă Bianca Andreescu – Angelique Kerber în finala de la Indian Wells 2019. Bianca Andreescu, locul 60 WTA, şi Angelique Kerber, locul 8 WTA, se vor duela pentru a cuceri marele trofeu pus la bătaie la turneul organizat în deşertul californian. Cele două jucătoare de tenis vor disputa ultimul act de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari.

La ce oră începe finala de la Indian Wells dintre Bianca Andreescu şi Angelique Kerber

Prima finală a zilei de la Indian Wells, cea feminină dintre Bianca Andreescu şi Angelique Kerber, este programată în această seară, primul meci de pe Stadium 1, și va lua startul la ora 22.00, ora României. Imediat după finala feminină va avea loc ceremonia de premiere, iar mai târziu, după miezul nopţii, de la ora 00.30, va avea loc şi finala masculină de la Indian Wells, cea dintre Dominic Thiem şi Roger Federer.

Aceasta va fi prima lor confruntare directă în circuitul feminin de tenis, fapt care face acest meci şi mai interesant. În mod normal, Angelique Kerber pleacă în această finală drept mare favorită, însă Bianca Andreescu traversează o perioadă fantastică în circuit. Jucătoarea din Canada cu origini româneşti a făcut o mulţime de victime în această săptămână la Indian Wells, printre care slovaca Dominika Cibulkova, iberica Garbine Muguruza sau ucraineanca Elina Svitolina.

Miză financiară importantă la meciul dintre Bianca Andreescu şi Angelique Kerber

Datorită faptului că s-a calificat în ultimul act la competiţia din deşertul californian, Bianca a încasat 654.860 de dolari. Dacă totuşi o va învinge şi pe Angelique Kerber şi va cuceri marele trofeu la Indian Wells, Bianca Andreescu va primi 1.340.860 de dolari, adică de aproape patru ori mai mulţi bani decât a luat până acum.

De asemenea, Bianca poate urca foarte mult şi în clasamentul WTA. Ea a terminat sezonul precedent pe locul 152 WTA, dar în acest moment în clasamentul LIVE locul 33 WTA. Totuşi, dacă se impune în finala de la Indian Wells, Bianca ar urca până pe locul 24 WTA, o performanţă uriaşă.