Sporturi

Când se joacă Bianca Andreescu – Serena Williams în finala US Open 2019. Ora de start. Programul complet de la US Open

06.09.2019 | 11:17
Cand se joaca Bianca Andreescu  Serena Williams in finala US Open 2019 Ora de start Programul complet de la US Open

Bianca Andreescu – Serena Williams este finala surpriză din acest sezon de la US Open 2019. Va fi un duel inedit, între tinerețea jucătoarei din Canada cu origini românești și experiența legendarei jucătoare din Statele Unite ale Americii care se află în căutarea titlului de Mare Șlem cu numărul 24.

Când se joacă Bianca Andreescu – Serena Williams în finala US Open 2019

Multe nume mari au fost, doar Bianca și Serena au mai rămas pe tabloul feminin în această ediție de US Open. Sâmbătă, de la ora României 23:00, pe arena Arthur Ashe, cele două jucătoare își vor disputa ultimul Grand Slam al anului. Pe cel mai mare stadion de tenis din lume, cu o capacitate de 23.771 de locuri, Bianca Andreescu va încerca să-și adjudece cel mai mare titlu din carieră. Canadianca are un 2019 cu titluri la Indian Wells și Rogers Cup, însă US Open ar reprezenta vârful performanței.

De partea cealaltă, Serena Williams caută Grand Slam-ul cu numărul 24. Finala de mâine i-ar putea aduce Serenei egalarea recordului de 24 de victorii de Mare Slem care aparține australiencei Margaret Court. Ultimul titlu major al Serenei datează din 2017. Atunci, Serena s-a impus cu scorul 6-4, 6-4, în finala turneului Australian Open contra surorii sale Venus Williams.

Programul semifinalelor masculine de la US Open 2019
Programul semifinalelor masculine de la US Open 2019. Sursa foto: hepta.ro

Programul semifinalelor masculine de la US Open 2019

Pe tabloul masculin de la US Open 2019 încă suntem la faza semifinalelor. Și aici avem câteva nume surpriză ajunse în careul de ași. Cu favoriții Novak Djokovic și Roger Federer eliminați, Rafael Nadal (2 ATP) pare în pole position pentru trofeu. Ibericul îl va întâlni în penultimul act pe surprinzătorul italian Matteo Berrettini (25 ATP), în această noapte de la ora 01:00. Va fi primul duel dintre cei doi în circuitul ATP.

În cealaltă semifinală, cu două ore mai devreme, de la ora 23:00, se vor duela rusul Daniil Medvedev (5 ATP) și bulgarul Grigor Dimitrov (78 ATP). Va fi al treilea duel direct dintre cei doi, scorul până acum fiind 1-1. Ambele meciuri directe dintre Medvedev și Dimitrov s-au jucat în 2017. Rusul s-a impus la Washington, pe hard, iar bulgarul la Londra, pe iarbă.

Programul ultimelor patru meciuri de la US Open

  • Vineri, ora 23:00, semifinale ATP: Daniil Medvedev – Grigor Dimitrov
  • Sâmbătă, ora 01:00, semifinale ATP: Matteo Berrettini – Rafael Nadal
  • Sâmbătă, ora 23:00, finala WTA: Bianca Andreescu – Serena Williams
  • Duminică, ora 23:00, finala ATP