Fotbal international

Cine transmite la televizor CFR Cluj – Dinamo Zagreb, în turul doi preliminar din Liga Campionilor! Două posturi tv au anunțat că transmit meciul

25.08.2020 | 10:57
Cine transmite la televizor CFR Cluj  Dinamo Zagreb in turul doi preliminar din Liga Campionilor Doua posturi tv au anuntat ca transmit meciul
Când se joacă CFR Cluj - Dinamo Zagreb, în turul doi preliminar din Liga Campionilor! Ardelenii au avantajul terenului propriu. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a trecut de primul tur preliminar din Liga Campionilor după ce s-a impus în Malta cu scorul de 2-0 în fața celor de la Floriana La Valetta. Echipa lui Dan Petrescu își continuă seria europeană și va avea un adversar de alt calibru în turul doi.


UPDATE, 25 august, ora 11:00. Încă un post tv va transmite meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb. Este vorba de Look Plus. Astfel, confruntarea de miercuri seara de la ora 21:00 se va vedea pe Digisport și Look Plus.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21 august, ora 19:18 / Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Digisport. Meciul se va juca miercuri, 26 august, de la ora 21:00.


UPDATE 20 august, ora 11:11 / S-au stabilit ziua și ora meciului CFR Cluj – Dinamo Zagreb din turul 2 preliminar al Ligii Campionlor. Campioana României a avut noroc la tragerea la sorți și va juca manșa pe teren propriu, partida fiind programată de UEFA pentru miercuri, 26 august, începând cu ora 21:00.

ADVERTISEMENT

 

Dinamo Zagreb este adversarul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Croații vor intra în competiție direct din această fază. Sorții le-au fost favorabili clujenilor și meciul se va disputa într-o singură manșă pe stadionul din Gruia.

Astfel, confruntarea dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb este programată marți sau miercuri, pe 25 sau 26 august. Din cauza pandemiei, meciurile din preliminariile Ligii Campionilor se vor desfășura într-o singură manșă până în play-off.

ADVERTISEMENT

Când se joacă CFR Cluj – Dinamo Zagreb, în turul doi preliminar din Liga Campionilor!

Dinamo Zagreb a început perfect actuala stagiune și a învins cu 6-0 în prima etapă din campionatul Croației pe cei de la Locomotiva Zagreb. Golurile au fost marcate de Lovro Majer (6, 27), Mario Gavranovic (50), Mislav Orsic (78), Luka Ivanusec (79) și Komnem Andric (89).

Antrenorul celor de la Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, a declarat că nici nu concepe ca echipa sa să se împiedice de CFR Cluj, în turul doi preliminar din Liga Campionilor, mai ales că echipa sa a ajuns în grupe anul trecut:

ADVERTISEMENT

Zoran Mamic, declarație războinică: “Obiectivul nostru este clar și cunoscut”

Jucăm un singur meci, clar că nu va fi ușor. Nu știm acum ce ne așteaptă. Știu că CFR Cluj este o echipă mai bună decât FC Floriana, dar nici cei din Malta nu ar trebui excluși, pentru că vor juca pe teren propriu, condițiile pot fi diferite.

Trebuie să ne pregătim pentru ambele echipe, să le analizăm cât mai mult în această perioadă, până la data jocului. Obiectivul nostru este clar și cunoscut, dorim să trecem de turul doi, nu avem altă alternativă. Cred în echipă și îi vom face fericiți pe fani”, a spus Mamic.

Jurnaliștii croați se tem de CFR Cluj

Presa croată nu împărtășește același optimism ca și antrenorul celor de la Dinamo și susține că adversarul din turul doi preliminar este unul foarte dificil, mai ales că echipa lor joacă în deplasare:

“Pentru a face lucrurile și mai grele, Dinamo va fi nevoită să joace în deplasare”, au scris jurnaliștii de la Sportnet.

ADVERTISEMENT