Sport

Când se joacă CFR Cluj – FC U Craiova, barajul pentru calificarea în Conference League! Decizie surprinzătoare a deţinătorilor de drepturi tv

CFR Cluj şi FC U Craiova sunt echipele care se bat pentru ultimul loc în Conference League. Deţinătorii de drepturi tv au luat o decizie surprinzătoare şi au programat joi meciul.
28.05.2023 | 23:03
Cand se joaca CFR Cluj  FC U Craiova barajul pentru calificarea in Conference League Decizie surprinzatoare a detinatorilor de drepturi tv
Când se joacă CFR Cluj - FC U Craiova, barajul pentru calificarea în Conference League! Decizie ciudată a deţinătorilor de drepturi tv. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut cu 1-2 meciul împotriva Farului Constanţa, dar au profitat de înfrângerea celor de la Universitatea Craiova cu Sepsi şi încheie pe locul trei în SuperLiga. Echipa lui Dan Petrescu joacă barajul pentru Conference League cu FC U Craiova 1948.

Când se joacă CFR Cluj – FC U Craiova, barajul pentru calificarea în Conference League!

Confruntarea va fi programată joi, de la ora 20:30. Decizia este una ciudată a deţinătorilor de drepturi tv, în condiţiile în care un eventual derby între Universitatea Craiova şi FC U Craiova ar fi fost programat luni.

ADVERTISEMENT

Dar, Universitatea Craiova a pierdut cu 0-1 meciul împotriva lui Sepsi, echipă fără niciun obiectiv, şi ratează barajul pentru Conference League împotriva rivalei din oraş. CFR Cluj, deşi a pierdut cu Farul Constanţa, are noroc şi mai are o şansă de a participa în cupele europene.

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la final!

FC U Craiova 1948 a obţinut şi ea cu multă şansă locul în Conference League. Oltenii au condus cu 3-0 în meciul de baraj cu FC Voluntari în minutul 78, dar s-au trezit egalaţi şi au obţinut calificarea abia după executarea loviturilor de departajare.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la finalul meciului pierdut cu Farul Constanţa şi s-a repezit la adversari să le reproşeze modul în care s-au dedicat. Au fost scene halucinante în Gruia, antrenorul CFR-ului fiind cu greu scos de pe teren.

Nu s-a îndeplinit dorinţa lui Mititelu: “N-am chef de o deplasare la Cluj”

Dorinţa lui Adrian Mititelu nu s-a îndeplinit. Patronul celor de la FC U Craiova şi-ar fi dorit un duel cu rivala din oraş, dar Sepsi a dat peste cap toate calculele:

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să joc cu CS U. E o echipă care joacă fotbal și e bine pentru noi, pentru fotbalul craiovean. Chiar le țin pumnii duminică. Sper să bată pe cei de la Sepsi, iar CFR să facă un egal, pentru că n-am chef de o deplasare la Cluj.

E și joi meciul de la Cluj, e din pripă, nu știu dacă mai găsim avion. Mi-aș dori să facem meci cu CS U. Eu sunt convins că vom da trei goluri și în următorul meci, dar sper să nu mai primim”, a spus Mititelu.

ADVERTISEMENT

Farul Constanţa va juca în preliminariile Champions League, FCSB şi Sepsi şi-au asigurat prezenţa în preliminariile Conference League, iar CFR Cluj şi FC U Craiova luptă pentru ultimul loc european.

ADVERTISEMENT