Fotbal international

Când se joacă CFR Cluj – Maccabi Tel-Aviv în turul 2 preliminar al Champions League! UEFA a anunţat datele şi orele pentru dubla manşă

18.07.2019 | 12:07
Cand se joaca CFR Cluj  Maccabi TelAviv in turul 2 preliminar al Champions League UEFA a anuntat datele si orele pentru dubla mansa

Când se joacă CFR Cluj – Maccabi Tel-Aviv în turul 2 preliminar al Champions League. Ardelenii au reușit o întoarcere de senzație în partida cu Astana, după ce au pierdut prima manșă cu 1-0 și au fost conduși și la retur cu 1-0 încă din minutul 4. Campioana Ligii 1 a reușit ”remontada” și a învins cu 3-1 pentru o calificare absolut necesară.


UPDATE, 18 iulie, ora 12:07 / UEFA a anunţat orele şi datele la care se vor disputa meciurile din turul 2 preliminar al Champions League. CFR  Cluj – Maccabi Tel Aviv, manşa tur, se va disputa miercuri, 24 iulie, de la ora 21:00. Returul, programat la Netanya, se va juca marţi, 30 iulie, de la ora 20:00.


Când se joacă CFR Cluj – Maccabi Tel-Aviv în turul 2 preliminar al Champions League

După ce au trecut cu mari emoții de campioana Kazahstanului, pentru CFR Cluj urmează meciul cu Maccabi Tel-Aviv din turul 2 preliminar al Champions League, care se va juca săptămâna viitoare. Prima manșă a acestei întâlniri va avea loc la 23 sau 24 iulie pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, iar returul este programat o săptămână mai târziu în capitala Israelului.

CFR Cluj a avut un start de sezon foarte slab, fiind învinsă de FC Viitorul în Supercupa României și FC Astana în prima manșă a turului întâi preliminar al Champions League. Nici debutul în Liga 1 nu a fost cu mult mai bun, ardelenii remizând pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-1. Marea revanșă a campioanei en-titre a venit la returul cu Astana, atunci când au revenit de la 0-1 și s-a impus cu 3-1 pentru o calificare in extremis în turul 2 preliminar.

Billel Omrani marchează în meciul CFR Cluj – FC Astana din Champions League

Maccabi Tel-Aviv, demonstrație de forță în sezonul trecut în Israel

Maccabi Tel-Aviv a dominat autoritar sezonul precedent al campionatului din Israel și s-a impus cu un avans de 31 de puncte față de următoarea clasată, Maccabi Haifa. Formați pregătită de antrenorul sârb Vladimir Ivic are în componență câțiva internaționali israelieni, dar și câiva straniei: grecul Andreas Giannotis, brazilienii Daniel și Marcelo, portughezul Jair Amador, spaniolul Saborit și nigerianul Chikeluba Ofoedu.

Antrenorul Dan Petrescu speră ca la dubla manșă împotriva campioanei Israelului să-l aibă la dispoziție pe golgheterul George Țucudean, care nu a fost apt pentru întâlnirile cu FC Astana. Atacantul ardelenilor a mers încă o dată la Viena pentru a fi supus unei noi operații la inimă.