Sport

Când se joacă Dinamo – CSA Steaua, în Liga 2! Variantele de stadion pe care “câinii” le au la dispoziţie

Derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor dintre Dinamo şi CSA Steaua se va disputa pe 9 septembrie, de la ora 21:30. Încă nu se ştie pe ce stadion se va disputa meciul, "câinii" având patru variante.
31.08.2022 | 14:07
Cand se joaca Dinamo  CSA Steaua in Liga 2 Variantele de stadion pe care cainii le au la dispozitie
Imagine din meciul Dinamo - Unirea Dej. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor dintre Dinamo şi CSA Steaua se va disputa pe data de 9 septembrie, de la ora 21:30. Disputa este programată în etapa a 6-a, “câinii” fiind gazda disputei cu rivalii din Ghencea.

Cine transmite Dinamo – CSA Steaua, în Liga 2! Meci programat în prime time

Încă nu a fost anunţat stadionul pe care se va desfăşura derby-ul. Din informaţiile FANATIK, în acest moment, “câinii” au patru variante: Arena Naţională, Arcul de Triumf, stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari şi cel din Chiajna. Meciul este programat în prime time şi va fi transmis de Digisport 1, Orangesport şi Primasport.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu Unirea Dej, scor 2-3, administratorul special al “câinilor” Vlad Iacob, a anunţat că Dinamo nu se va mai întoarce pe stadionul din Clinceni, acolo unde a disputat primele două meciuri de pe teren propriu în Liga 2 Casa Pariurilor.

Arena Naţională, cu o condiţie! “Câinii” trebuie să plătească în avans chiria de 23.000 de euro

Pentru acest meci, “câinii” ar vrea să facă demersuri pentru a juca pe Arena Naţională. FANATIK a anunţat că singura condiţie pe care “câinii” o au de îndeplinit este să plătească, în avans, chiria de 23.000 de euro pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă oficialii echipei vor putea să achite aceşti bani şi să se bazeze că pot face profit de pe urma biletelor vândute. Dacă nu va fi posibilă închirierea Arenei Naţionale, “câinii” mai au alte variante la dispoziţie.

Eduard Novak, veşti mari pentru fanii lui Dinamo: “Îmi doresc ca la început de septembrie, Dinamo să intre cu meciuri în «Arcul de Triumf»”

Dinamo ar putea juca la Voluntari sau la Clinceni meciul cu CSA Steaua, însă ambele au puţine locuri în tribune. O surpriză ar putea reprezenta disputarea meciului pe stadionul “Arcul de Triumf”, ministrul Eduard Novak dând speranţe fanilor dinamovişti:

ADVERTISEMENT

“Suntem în proces pentru a da posibilitatea și lui Dinamo să joace pe acest teren. Nu vreau să intru în foarte multe detalii administrative, dar îmi doresc ca baza să fie folosită și de rugby, și de fotbal, așa consider că este normal.

Îmi doresc ca la început de septembrie, Dinamo să intre cu meciuri în «Arcul de Triumf». Suntem în discuții!”, a spus ministrul Novak.

ADVERTISEMENT

Dinamo are la dispoziţie, în continuare, varianta stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Lucrările de demolare nu au început deocamdată, însă oficialii “câinilor” nu au vrut să mai joace acolo din cauza stării avansate de degradare a stadionului.

  • 23.000 de euro costă închirierea Arenei Naţionale
  • 3 puncte a adunat Dinamo în primele 4 meciuri din Liga 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT