Sport

Când se joacă FCSB – Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar din Champions League! Situație disperată la israelieni!

FCSB e ca și calificată în turul 2 preliminar din Champions League, după ce a trecut în prima manșă a turului 1 de Virtus, scor 7-1. FCSB va întâlni în turul 2 Maccabi Tel Aviv.
09.07.2024 | 23:50
Cand se joaca FCSB  Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar din Champions League Situatie disperata la israelieni
Când se joacă FCSB - Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar din Champions League!
ADVERTISEMENT

FCSB și Maccabi Tel Aviv se vor întâlni în turul 2 preliminar din Champions League, după ce partida cu Virtus pare să o fi rezolvat roș-albaștrii, care s-au impus în tur, scor 7-1.

Când se joacă FCSB – Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar din Champions League!

FCSB și Maccabi Tel Aviv vor juca în turul 2 preliminar din Champions League pe 23 sau 24 iulie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Ungaria.

ADVERTISEMENT

Meciul retur dintre Maccabi Tel Aviv și FCSB nu se joacă în Israel din cauza războiului. Tocmai din această cauză, fotbaliștii importanți refuză să semneze contracte cu campioana Israelului.

Cine transmite la TV FCSB – Maccabi Tel Aviv!

FCSB – Maccabi Tel Aviv este un meci de interes și pentru televiziunile din România, mai ales că EURO 2024 se va fi încheiat la ora acestei partide. Dacă Virtus – FCSB a fost transmis de DigiSport 1 și PrimaSport 1, partida dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv va fi transmisă, cel mai probabil, de aceleași televiziuni.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv nu se vede doar la TV, ci și pe internet. Site-ul FANATIK.ro vă va ține la curent cu toate informațiile în timp real de la partida din turul doi preliminar din Champions League.

Israelienii, decimați înainte de meciul cu românii!

FCSB pare să aibă un traseu ușor, cel puțin în primele două tururi preliminare din Champions League. Dacă de Virtus va trece fără emoții, FCSB pare să nu aibă probleme nici cu Maccabi Tel Aviv, cel puțin dacă e să ne uităm pe hârtie.

ADVERTISEMENT

Felicio Milson, unul dintre cei mai buni fotbaliști străini din campionatul Israelului, a refuzat să se alăture echipei în cantonamentul din Polonia și cel mai probabil nu-l vom vedea pe teren nici în meciul cu FCSB. Fotbalistul ar fi dorit de AEK Atena, care e gata să-i ofere două milioane de euro salariu anual.

Alți 5 jucători de la Maccabi Tel Aviv vor fi prezenți la naționala olimpică a Israelului. Patru dintre aceștia sunt titulari obișnuiți la campioana din Israel.

ADVERTISEMENT

Fundașul Roy Revivo, mijlocașul Ido Shahar și atacanții Dor Turgeman, Elad Madmon și Osher vor merge cu naționala Israelului la Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor disputa chiar în perioada în care Maccabi întâlnește FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,65 este cota Betano pentru „1 solist” la FCSB - U Cluj