Fotbal international

Când se joacă FCSB – Mlada Boleslav în turul 3 al Europa League. S-au stabilit orele de start

02.08.2019 | 15:48
Cand se joaca FCSB  Mlada Boleslav in turul 3 al Europa League Sau stabilit orele de start

FCSB a fost cea mai norocoasă echipă românească la tragerea la sorți dintre cele trei formații care ne reprezintă în a doua competiție intercontinentală, Europa League. Practic, adversarii bucureștenilor au rezolvat problema meciurilor de pregătire din această vară, reduse mult și ca număr și ca stagiu în afara țării, totul pentru că echipa a trebuit să pornească drumul, ca niciodată, din primul tur preliminar.


UPDATE, 2 august, ora 15:45 / FCSB s-a calificat cu emoții în turul trei preliminar al Europa League unde va întâlni formația Mlada Boleslav. Prima manșă se va disputa la 8 august, de la ora 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în timp ce returul este programat în Cehia, la 15 august, de la ora 20:00.


UPDATE, 1 AUGUST, ora 23:20. FCSB s-a calificat cu emoţii în turul 3 preliminar din Europa League după 2-3 acasă cu Alashkert. Va juca în turul următor cu Mlada Boleslav.


Când se joacă FCSB – Mlada Boleslav în turul 3 al Europa League

  • Manșa tur FCSB – Mlada Boleslav are loc pe 8 august
  • Manșa retur Mlada Boleslav – FCSB este programată pe 15 august

După Orhei, FCSB joacă versus Alashkert, iar apoi o va întâlni pe Mlada Boleslav, în situația în care echipa lui Bogdan Andone trece de Alashkert, iar Mlada o va elimina pe Ordabasy, din Kazahstan.

Cine este Mlada Boleslav, adversara FCSB din turul 3 preliminar al Europa League

Cu un lot evaluat la aproximativ 13 milioane de euro, Mlada Boleslav va porni drept outsider în posibila dublă cu FCSB. Dacă înainte era o prezență constantă în cupele europene, Mlada și-a scăzut serios nivelul în ultima vreme și a rămas mult în urma unor echipe precum Slavia Praga sau Viktoria Plzen. Un singur jucător din lotul trupei din Boleslav costă mai mult de un milion de euro, rusul Komlichenko, evaluat la 3,5 milioane de euro. Antrenorul echipei este Jozef Weber, un tehnician în vârstă de 48 de ani care s-a marcat până acum doar la Karvina.

FCSB s-a distrat cu Milsami

Însă, Milsami Orhei în primul tur, a fost sparring-partner pentru echipa pregătită de Bogdan Andone și acest lucru a fost binevenit, pentru că problemele de sănătate par a se ține scai de jucătorii săi, tehnicianul având serioase probleme de alcătuire a celui mai bun unsprezece, în special în compartimentul defensiv.

Pornind în turul 3 cu statutul de cap de serie la tragerea la sorți FCSB a pescuit din nou un adversar care poate fi depășit și astfel ar face pasul decisiv către momentul adevărului care îl reprezintă play-off-ul, unde ar trebui să aibă cu adevărat multă șansă ca să mai dea peste un rival acceptabil, acolo venind foarte multe nume de top din campionatele mari. Tragerea la sorți a play-off-ului Europa League va avea loc pe data de 5 august, cu trei zile înainte de se juca turul 3 preliminar.

FCSB în turul 3 preliminar al Europa League. Obiectivul antrenorului Bogdan Andone (stânga) este calificarea în grupele Europa League

FCSB continuă să se întărească din mers

Dacă trece de Alashkert, FCSB va juca turul 3 preliminar din Europa League pe datele de 8 și 15 august și cum are șanse să depășească și această rundă va ști deja imediat după calificarea în play-off ce adversar va întâlni în bătălia decisivă pentru accesul în grupele Europa League, obiectivul fixat de finanțatorul clubului, Gigi Becali, încă de la începutul acestui sezon.

Pentru a-și atinge acest obiectiv Gigi Becali va căuta să întărească lotul cam după fiecare tur preliminar, în funcție de carențele observate în jocul echipei și de cerințele antrenorului, care acum are mare nevoie de un fundaș stânga.Au venit după primul tur trei jucători, eligibili deja în al doilea tur: Ionuț Vână, Moutinho și Salomao și cu siguranță campania de achiziții nu s e va opri aici.