Fotbal international

Când se joacă FCSB – Rudar Velenje în Europa League. Ora de start

21.07.2018 | 15:49
Cand se joaca FCSB  Rudar Velenje in Europa League Ora de start

Rudar Velenje este primul adversar al FCSB în turul 2 preliminar din Europa League. Prima partidă a duelului se va juca joi, 26 iulie, de la ora 18:30, în timp ce returul FCSB – Rudar Valenjese joacă pe 2 august, de la ora 21:30. Meciul tur va avea loc pe micuțul stadion Ob Jeneru, care are o capacitate de aproape 2.500 de locuri, în timp ce returul cel mai probabil se va juca pe Arena Națională, care are o capacitate de peste 50.000 de locuri.

Rudar Velenje s-a calificat cu scorul general de 10-0 în fața formației Tre Fiori din San Marino. În prima manșă, pe teren propriu, se impusese cu scorul de 7-0 prin reușitele lui Tucic 33, 59, Radic 48, 78, Parfitt-Williams 49, Della Valle 75 (autogol) şi Solomun 84. În retur, în deplasare, slovenii au câștigat cu scorul de 3-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bolha 43, Vasiljevic 47 și Kamara 71.

FCSB – Rudar Velenje se joacă în turul II preliminar Europa League

FCSB s-a calificat direct în turul II preliminar din Europa League, după ce a terminat sezonul precedent de Liga 1 Betano pe locul 2, după campioana CFR Cluj. De partea cealaltă, Rudar Velenje a terminat pe locul 4 în prima ligă din Slovenia, la mare distanță de cluburile importante, precum Olimpija Ljubljana, NK Maribor sau Domzale. Rudar Velenje este la a şasea prezenţă în Europa, două dintre ele fiind în fosta Cupă Intertoto. Mai mult, echipa din Slovenia a participat şi în ediţia 1998-1999 a Cupei Cupelor, ultima din istoria competiţiei. Formația din Slovenia nu impresionează cu vreun nume prea important în fotbalul mare. Rudar Velenje are șase jucători croați, un sârb, dar și două prezențe exotice în lot. E vorba despre americanul Abu Kamara și Djair Parfitt-Williams, un englez originar din Insulele Bermude. Interesanți ar putea fi jucătorii Milan Tusic și Anze Pisek, ambii internaționali de tineret ai Sloveniei.

Rudar Velenje – FCSB în Europa League se joacă joi, 26 iulie, de la ora 18:30

Postul Prima TV a anunţat că va transmite meciul tur al celor de la FCSB în turul doi preliminat din Europa League. “FCSB îşi începe drumul european la Prima TV! Joi, 26 iulie, turul 2 preliminar Europa League, în direct la Prima TV”, a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a postului TV.