Fotbal international

Când se joacă FCSB – Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League! S-a stabilit ora de start. Nicio televiziune nu a cumpărat încă meciul

19.09.2020 | 11:40
Cand se joaca FCSB  Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League Sa stabilit ora de start Nicio televiziune nu a cumparat inca meciul
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Europa League după o victorie nebună la Senta împotriva celor de la Backa Topola, scor 6-6 (5-4 după penalty-uri). Roș-albaștrii au revenit de la 0-2 și 2-3 și au reușit în cele din urmă să se impună după un meci nebun. 


UPDATE, 13:46. Meciul dintre FCSB și Slovan Liberec se va disputa joi, de la ora 20:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Încă nicio televiziune nu a cumpărat drepturile de difuzare a meciului.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare adversar în această săptămână pentru roș-albaștrii a fost noul coronavirus, care a decimat formația lui Toni Petrea, dar și staff-ul tehnic. Doar Mihai Pintilii din staff și 14 jucători au fost valizi pentru acest meci.

Însă, chiar și așa, roș-albaștrii s-au calificat după un meci nebun în care au marcat Florinel Coman (25), Dennis Man (50), (63 din penalty), (105), Robert Ion (90+3) și Adrian Petre (108). În turul următor, FCSB va evolua la Giurgiu într-un meci care se anunță mai dificil.

ADVERTISEMENT

Când se joacă FCSB – Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League! Va avea loc o singură manșă

Confruntarea dintre FCSB și Slovan Liberec se va disputa joi, 24 septembrie, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Meciul se joacă într-o singură manșă, iar echipa care se impune va juca în play-off pentru calificarea în grupe, o săptămână mai târziu.

Rămâne de văzut cu ce jucători va aborda FCSB confruntarea cu Slovan Liberec. După meciul de la Topola, roș-albaștrii au rămas și fără Florinel Coman, accidentat la gleznă după un duel cu fundașii adverși.

ADVERTISEMENT

Și staff-ul tehnic este foarte restrâns. Cel mai probabil, Toni Petrea nu va putea reveni pe bancă până la meciul retur și atunci Mihai Pintilii și Bogdan Argeș Vintilă vor conduce formația și la această confruntare.

Ducan, înger și demon pentru FCSB!

Răzvan Ducan a fost singurul portar valid pentru această confruntare, însă evoluția sa a fost una de uitat. Tânărul goalkeeper a greșit la trei goluri ale celor de la Backa Topola, care puteau să îi coste pe roș-albaștrii. Totuși, Ducan a salvat echipa la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Slovan Liberec a avut o misiune mult mai ușoară în turul doi. Echipa cehă a rezolvat rapid confruntarea cu lituanienii de la Riteriai, scor 1-5. Avantajul roș-albaștrilor este că această confruntare se dispută pe teren propriu.

Însă până atunci, FCSB are programat meci duminică, de la ora 21:30 împotriva celor de la FC Argeș, tot pe teren propriu. Rămâne de văzut dacă această confruntare se va disputa la data programată.

 

ADVERTISEMENT