Fotbal intern

Când se joacă FCSB – Viitorul, meci amânat duminică din cauza ceţii! Spectatorii au protestat

09.12.2018 | 23:32
Cand se joaca FCSB  Viitorul meci amanat duminica din cauza cetii Spectatorii au protestat

Când se joacă FCSB – Viitorul, meci amânat duminică din cauza ceţii! Marius Avram a decis că partida nu se va mai disputa astăzi, din cauza ceţii dense de la Piteşti. După mai multe runde de negocieri între părţile implicate, jocul a fost reprogramat pentru luni, de la ora 20:00. A fost o decizie care i-a înfuriat pe fanii care veniseră să asiste la partidă din tribune.

Iniţial, oficialii celor două echipe au căzut de acord pentru ca jocul să fie programat pentru luni la ora 14:00. A fost, însă, o variantă refuzată categoric de televiziunile care deţin drepturile de transmisie, care au insistat pentru a se juca în prime-time. În cele din urmă, acordul a fost pentru ora 20:00, variantă agreată şi de televiziuni, dar şi de cele două echipe.

Când se joacă FCSB – Viitorul, meci amânat duminică din cauza ceţii. De la aceeaşi oră cu CS Universitatea Craiova – FC Voluntari

Singurii nemulţumiţi rămân chiar spectatorii care veniseră să asiste la meci. Aceştia au fost ţinuţi în tribune mai bine de o oră, timp în care nu s-a ştiut nimic în privinţa variantelor pentru disputarea partidei. În plus, fanilor li s-a transmis că pentru a putea veni în următoarea zi la meci, va fi nevoie de jumătatea de bilet rămasă după validarea de astăzi. Mulţi dintre ei aruncaseră de mult acea jumătate de bilet.

O altă partidă din Liga 1 este programată luni, la ora 20:00, este vorba despre duelul dintre CS Universitatea Craiova şi FC Voluntari. Rămâne de văzut dacă partida de la Craiova îşi va păstra programarea.