Sporturi

Când se joacă Irina Begu – Bianca Andreescu la WTA Miami 2019. Ora de start

20.03.2019 | 02:09
Cand se joaca Irina Begu  Bianca Andreescu la WTA Miami 2019 Ora de start

Când se joacă Irina Begu – Bianca Andreescu la WTA Miami 2019. Turneul de la Miami a luat deja startul cu meciurile din calificări, iar miercuri vor avea loc şi partide de pe tabloul principal la competiţia din Florida. Unul dintre meciurile care ne interesează în mod direct este cel dintre Irina Camelia Begu, locul 70 WTA, şi campioana de la Indian Wells 2019, Bianca Andreescu, locul 24 WTA.


UPDATE / Organizatorii turneului de la Miami au anunțat programul zilei de miercuri, când va avea loc și duelul dintre Irina Begu și Bianca Andreescu. Astfel, conform unui comunicat oficial, partida va avea loc miercuri, după ora 23:30 (ora României).


Când va evolua Irina Begu împotriva Biancăi Andreescu în primul tur la Miami Open 2019

În noaptea de duminică spre luni a avut loc tragerea la sorţi a turneului Premier Mandatory de la Miami. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu şi-au aflat adversarele şi traseul virtual spre fazele superioare ale competiţiei. Irina Begu va avea în primul tur la Miami Open aceeaşi adversară pe care a avut-o şi la Indian Wells. Este vorba despre canadianca de origine română, Bianca Andreescu, în vârstă de 18 ani.

Partida dintre cele două jucătoare este programată la Miami miercuri, 20 martie, la o oră pe care organizatorii o vor anunţa în scurt timp. La Indian Wells, Irina Begu a fost învinsă de Bianca Andreescu în trei seturi, scor 6-7 (3), 6-3, 6-3, în prima rundă a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari. Irina a fost printre puţinele jucătoare care i-au luat set canadiencei în acel turneu.

Irina Begu, al treilea duel cu Bianca Andreescu

Irina Begu – Bianca Andreescu, duel cu repetiţie

Scorul întâlnirilor directe în acest moment este egal, 1-1. Irina Begu s-a impus în faţa Biancăi în Cupa Federaţiei, anul trecut, însă după un meci doarte strâns. Practic, cine se va impune în primul tur la Miami Open 2019, va prelua conducerea la capitolul întâlnirilor directe.

Pe tabloul principal de la Miami mai sunt Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu dintre românce. Simona debutează direct în turul secund la Miami, fie împotriva Johannei Larsson (Suedia), fie a unei sportive venite din calificări. Mihaela Buzărnescu are la rândul său parte de un prim tur liber, iar prima adversară se va alege din partida Alize Cornet – Vera Lapko.