Simona Halep

Când se joacă meciul Simona Halep – Qiang Wang în sferturile de finală de la WTA Miami! Ora de start

27.03.2019 | 00:09
Cand se joaca meciul Simona Halep  Qiang Wang in sferturile de finala de la WTA Miami Ora de start

Turneul WTA Miami a ajuns la faza sferturilor de finală pe tabloul feminin, iar organizatorii au anunțat când se va juca meciul Simona Halep – Qiang Wang. Românca a făcut un joc perfect în optimile de finală și a învins-o pe americanca Venus Williams cu scorul de 6-3, 6-3, după doar o oră și 13 minute, în timp ce chinezoaica a trecut și ea în minimum de seturi, 7-5, 6-4, de compatrioata sa Yafan Wang.

UPDATE, 27.03.2019. UPDATE ora 00:09. Meciul dintre Simona Halep şi Qiang Wang din sferturile de finală ale turneului de la Miami se va disputa miercuri, de la ora 19:00, ora României pe Arena Centrală, Hard Rock Stadium.


Când se joacă meciul Simona Halep – Qiang Wang în sferturile de finală de la WTA Miami!

Astfel, organizatorii WTA Miami au luat decizia ca meciul Simona Halep – Qiang Wang, din sferturile de finală, să se joace în noaptea de miercuri spre joi, ora de start urmând a fi anunțată ulteriori. În aceeași zi se va juca și sfertul dintre cehoiacele Karolina Pliskova și Marketa Vondrousova. În programul zilei de marți sunt celelalte două sferturi: Su-Wei Hsieh (Taiwan) – Anett Kontaveit (Estonia) și Petra Kvitova (Cehia) – Ashleigh Barty (Australia).

Simona Halep și Qiang Wang s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, românca impunându-se cu scorul de 7-5, 6-1 în optimile de finală de anul trecut de la Indian Wells. Chinezoaica în vârstă de 27 de ani este născută la Tianjin, este jucătoare de mâna dreaptă și a câștigat în cariera sa două turnee, ambele în China în 2018, la Nanchang și Guangzhou.

Simona Halep este felicitată de Venus Williams după victoria din optimi de la Miami
Simona Halep este felicitată de Venus Williams după victoria din optimi de la Miami

Halep e în cursă pentru recâștigarea locului 1 WTA

La finalul întâlnirii cu Venus Williams, Simona Halep a fost extrem de fericită“Mă bucur că rezist de atât de mult timp în top 10, îmi place să joc tenis. Iar efortul meu este răsplătit. Am știut că Venus nu cedează, că trebuie să lupt până la capăt. Am jucat bine, este mereu o plăcere să joc împotriva surorilor Williams. Mulțumesc tuturor celor din tribune, ne vedem în runda următoare”.

În urma calificării în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 182.000 de dolari. Accederea între cele mai bune opt jucătoare la competiția din Florida îi mai aduce româncei și 215 puncte, ea aflându-se cu șanse mari în lupta pentru revenirea pe locul 1 în clasamentul WTA, poziție deținută în acest moment de japoneza Naomi Osaka.