Fotbal international

Când se joacă Real Madrid – Barcelona, returul din semifinalele Cupei Spaniei, după 1-1 în tur

07.02.2019 | 10:35
Cand se joaca Real Madrid  Barcelona returul din semifinalele Cupei Spaniei dupa 11 in tur

Au fost emoții mari de tot în privința manșei tur din semifinalele Cupei Spaniei disputată între FC Barcelona și Real Madrid în ceea ce privește televizarea partidei. Până la urmă s-au pătit banii solicitați și meciul a putut fi urmărit. Returul Real Madrid – Barcelona este programat, în mod evident, la aceeași televiziune, Digi Sport. Partida se va desfășura pe 27 februarie, la aproape 3 săptămâni distanță, de asemenea la ora 22.00.

Probabil cel mai așteptat meci al planetei va însemna cea de-a 35-a întâlnire între cele două formații în Cupa Spaniei, competiție în care Barcelona are avantaj în meciurile directe. Al doilea El Clasico al anului, după 1-1 în tur, va putea fi urmărit pe Digi Sport 1, dar există și o altă posibilitate pentru fani să vadă derby-ul. Ca la fiecare meci important din Europa, și de data aceasta FANATIK va transmite întâlnirea în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT.

Cine transmite la TV Real Madrid - Barcelona, returul din semifinalele Cupei Spaniei! Retur
Prima manșă din El Clasico din Cupa Spaniei a fost transmisă, de asemenea, de Digi Sport

Când se joacă Real Madrid – Barcelona, returul din semifinalele Cupei Spaniei, după 1-1 în tur

Returul începe cu cele două formații alergând ca de fiecare dată după supremație. Dacă în campionat, cel puțin pentru moment, lucrurile sunt clare, Cupa ar putea oferi și surprize. În La Liga, catalanii sunt pe primul loc la 8 puncte distanță de rivalii de pe Santiago Bernabeu. De altfel, manșa a doua a semifinalei se va disputa la Madrid, acolo unde Real este obligată să tureze motoarele.

Au fost probleme serioase pentru galactici în acest sezon. Despărțirea de Cristiano Ronaldo a cântărit enorm și conducerea încă analizează varianta ideală pentru a-l înlocui pe lusitanul ajuns între timp în Serie A, la Juventus. Și banca tehnică a Realului a scârțâit din toate încheieturile. Santiago Solari trebuia să reprezinte găselnița perfectă și omul care să-l facă uitat pe francezul Zinedine Zidane, însă în ciuda unui ușor reviriment, deținătorii trofeului UEFA Champions League par că mai au nevoie de timp și, conform specialiștilor, și de jucători pentru a ajunge la un nivel ridicat.

  • 22.00 este ora la care se va desfășura returul Real Madrid – FC Barcelona, pe data de 27 februarie