Fotbal international

Când se joacă Real Madrid – Manchester City. Zidane îl va înfrunta pe Guardiola în cel mai tare meci din „optimile” Champions League

16.12.2019 | 13:44
Cand se joaca Real Madrid  Manchester City Zidane il va infrunta pe Guardiola in cel mai tare meci din optimile Champions League
ADVERTISEMENT

Real Madrid – Manchester City este unul dintre cele mai tari dueluri din „optimile” Champions League. Trupa lui Zinedine Zidane se va confrunta cu formația lui Pep Guardiola, care are ca obiectiv câștigarea Ligii Campionilor.

Când se joacă Real Madrid – Manchester City

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din „optimile” Champions League este Real Madrid- Manchester City, iar „cetățenii” trebuie să treacă de madrileni pentru a-și îndeplini obiectivul principal din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Încă nu se cunoaște sigur data la care se va desfășura partida dintre cele două dar cu siguranță turul se va disputa pe 18 sau 19 februarie, iar returul se va juca pe 25 sau 26 februarie.

Pep Guardiola și-a propus să câștige Liga Campionilor în acest an, mai ales că în Premier League distanța dintre ei și Liverpool este destul de mare, iar titlul pare aproape de trupa lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Zidane vs. Guardiola în cel mai tare meci din „optimile” Champions League

Zinedine Zidane a nimerit o partidă grea pentru „optimile” Champions League, în condițiile în care forma madrilenilor oscilează.

De cealaltă parte, Pep Guardiola se va reîntâlni cu fosta rivală de pe vremea când o antrena pe Barcelona și în fața căreia a câștigat mai multe titluri de campion în Spania.

ADVERTISEMENT

Manchester City a distrus-o pe Arsenal pe teren propriu în ultima etapă din Premier League cu 3-0, iar Kevin de Bruyne a fost omul meciului, în care a reușit să marcheze două goluri și a oferit o pasă de gol în primele 30 de minute.

Real Madrid a terminat la egalitate confruntarea din deplasarea cu Valencia, cu un gol înscris la ultima fază de Karim Benzema, după ce Thibaut Courtois a fost aproape să marcheze.

ADVERTISEMENT

Madrilenii sunt mai aproape de a câștiga titlul în La Liga decât Manchester City în Premier League, însă chiar și în meciurile din faza grupelor Champions League au arătat o fragilitate mai ales în defensivă.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Manchester City în Premier League cu 35 de puncte
  • 2 este locul pe care îl ocupă Real Madrid în La Liga cu 35 de puncte
ADVERTISEMENT