Fotbal international

Când se joacă returul semifinalei dintre Tottenham şi Ajax în Champions League

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 01.05.2019 | 00:14
Ajax - Tottenham se joacă miercuri, 8 mai, de la ora 22:00

Returul semifinalei din Champions League dintre Tottenham şi Ajax se joacă miercuri, 8 mai, de la ora 22:00, pe stadionul Johan Cruyff. Va fi, cu siguranţă, o atmosferă incendiară în tribunele arenei din Amsterdam, mai ales în cazul unui rezultat pozitiv pentru echipa pregătită de Eric ten Hag. Oricum, simpla calificare între primele patru echipe ale Europei a însemnat o mare lovitură pentru Ajax, atât de imagine, cât şi în plan financiar, însă “lăncierii” sunt favoriți la calificare după 1-0 în tur, la Londra.

Când se joacă returul Ajax – Tottenham, semifinala Champions League

Ajax – Tottenham se va juca miercuri, 8 mai, de la ora 22:00 şi va fi transmis în direct, ca toate partidele din această ediţie a Champions League, de cele trei posturi abilitate din România să transmită în direct meciurile din prima competiţie europeană intercluburi: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Dar, aşa cum v-aţi obişnuit, veţi putea urmări jocul în format LIVE VIDEO şi dacă veţi accesa site-ul FANATIK.RO.

La partida retur antrenorul Mauricio Pochettino va avea posiblitatea de a-l utiliza în atacul lui Tottenham şi pe sud-coreeanul Son, absent la meciul tur, de la Londra, ca urmare a cumulării de cartonaşe galbene. Lipsit deja de cel mai puternic om de gol, Harry Kane, Pochettino s-a văzut la jocul disputat pe cel mai modern station din Premier League, stadionul Tottenham Hotspurs, lipsit şi de omul care l-a ajutat enorm în dubla cu Manchester City din sferturi.

Ajax - Tottenham va stabili echipa care merge în finala de la Madrid
Ajax – Tottenham va stabili echipa care merge în finala de la Madrid

Ajax are toate atuurile pentru a merge în finala de la Madrid

Ajax este însă echipa mai completă, beneficiind şi de o generaţie de excepţie, cu o linie defensivă dirijată impecabil de un fundaş de numai 19 ani, Mathijs de Ligt, pe care îl vor multe echipe de top, cu un mijloc extrem de incisiv, capabil să declanşeze repede contre ucigătoare, dar şi să recupereze multe baloane, cu Frenkie de Jong, jucătorul Barcelonei din vară şi cu un atac în care începe să se facă tot mai cunoscut Donny van de Beek.

Aşa încât, deşi acasă a obţinut doar două victorii, în grupă, cu AEK Atena şi cu Benfica, Ajax porneşte ca favorită certă la a merge în finala de la Madrid, de pe stadionul Wanda Metropolitano. Tottenham nu pare a avea anvergura de a cuceri Amsterdamul, impresia fiind că oamenii lui Pochettino au depăşit de mult orice aşteptare din partea lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!