Sport

Când se joacă returul la Dinamo – Sporting Lisabona! Meci decisiv pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor

23.02.2019 | 21:39
Cand se joaca returul la Dinamo  Sporting Lisabona Meci decisiv pentru calificarea in optimile Ligii Campionilor

Dinamo şi Sporting Lisabona se duelează în barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Lusitanii au obţinut victoria în meciul tur, scor 32-31, şi pornesc cu prima şansă la accederea în următoarea fază.

Meciul Dinamo – Sporting Lisabona, manşa retur din barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa joi, 28 februarie, de la ora 20:00. Partida decisivă se va juca în Sala “Dinamo” din Complexul Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare. În cazul calificării în optimile de finală ale EHF Champions League, campioana României va juca împotriva echipei care se va clasa pe locul doi în Grupa A, poziţie pe care se află Telekom Veszprem.

Când se joacă returul la Dinamo – Sporting Lisabona. Cine transmite meciul din Liga Campionilor EHF

Returul din dubla Dinamo – Sporting Lisabona este programat pentru 28 februarie, iar oficialii echipei se aşteaptă la o atmosferă incendiară în Sala “Dinamo”. Meciul va fi transmis la TV de Digi Sport şi Telekom Sport, televiziuni care au difuzat şi partida tur, disputată la Lisabona. Echipa antrenată de Constantin Ştefan poate scrie istorie dacă obţine calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor EHF. De când s-a schimbat formatul competiţiei, nicio echipă din România nu a ajuns până în această fază. Dinamo Bucureşti a câştigat trofeul o singură dată, în sezonul 1964-65, şi a mai jucat o finală în 1963.

Când se joacă returul la Dinamo - Sporting Lisabona. "Dulăii" au pierdut turul din Portugalia
Când se joacă returul la Dinamo – Sporting Lisabona. “Dulăii” au pierdut turul din Portugalia

“În prezent scriem istorie, Am terminat pe primul loc grupa de calificare, un lucru incredibil. Asta pentru că am jucat însă foarte bine, iar încrederea noastră a crescut de la meci la meci. Totul se va juca la București. Vrem să obținem un rezultat bun la Lisabona pentru că apoi, pe terenul nostru, va fi altceva. Avem fanii alături și calificarea va fi posibilă”, a declarat Hugo Descat înainte de meciul tur dintre Sporting Lisabona şi Dinamo Bucureşti.