Sport

Când se joacă România – Germania de la EURO 2020 de handbal feminin. Cine transmite la TV meciul

03.12.2020 | 12:41
Cand se joaca Romania  Germania de la EURO 2020 de handbal feminin Cine transmite la TV meciul
ADVERTISEMENT

Echipa națională de handbal feminin a României revine în prim-plan și va debuta la Campionatul European din Danemarca. În data de 3 decembrie, fetele lui Bogdan Burcea debutează împotriva Germaniei. 

Deși nu vor putea conta pe Laura Moisă și Denisa Dedu, româncele vor debuta la Kolding împotriva Germaniei. Meciul se va desfășura conform planului, joi, 3 decembrie.

ADVERTISEMENT

Pentru România va fi a 13-a prezență la Campionatul European de handbal feminin. Cea mai bună performanță a fost cea din 2010, când „tricolorele” au câștigat medalia de bronz.

Când se joacă România – Germania de la EURO 2020 de handbal feminin. Cine transmite meciurile

Duelul România – Germania din grupa D a Europenelor de handbal feminin va avea loc la Kolding în data de 3 decembrie, de la ora 19:00 și va fi transmis de posturile de televiziune Digisport, TelekomSport și Look Plus.

ADVERTISEMENT

Din grupa D mai fac parte și echipele Norvegiei și Poloniei. În aceeași zi se va disputa, tot la Kolding, și partida dintre Norvegia și Polonia.

România va juca din nou sâmbătă, de la 17:00, împotriva polonezelor. Ulterior, fetele lui Bogdan Burcea le vor întâlni pe reprezentantele Norvegiei în data de 7 decembrie, luni, de la 21:30.

ADVERTISEMENT

Cum arată lotul României și ce spune slecționerul Bogdan Burcea: „Mergem să scoatem maximum”

Selecționerul Bogdan Burcea a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK care este obiectivul României la acest turneu final. Antrenorul este îngândurat din cauza problemelor medicale din lot, după ce Laura Moisă și Denisa Dedu au aflat că nu pot evolua contra Germaniei. Laura Moisă a fost depsitată pozitivă cu noul coronavirus la aterizarea în Danemarca, în vreme ce Denisa Dedu nu a aflat încă dacă și al doilea test este negativ.

„Este foarte greu să faci o predicție după ce majoritatea sportivelor ies după două săptămâni de inactivitate. Sunt zile multe de izolare și este foarte greu să faci o predicție. Un lucru este cert: mergem să obținem maximum în condițiile date. Am avut probleme cu infecțiile, cu jucătoare care nu au putut acumula prea multe meciuri din cauza pandemiei și multe alte cauze. În aceste condiții, sunt mulțumit de ceea ce avem”, a spus Bogdan Burcea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Selecționerul României se va baza pe un lot destul de valoros, însă afectat puternic de lipsa unor jocuri și antrenamente constante. Iată cum arată lista jucătoarelor pe care poate conta Bogdan Burcea:

Eliza Buceschi, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Yuliya Dumanska, Ana Maria Iuganu, Cristina Laslo, Ana-Maria Măzăreanu, Cristina Neagu, Lorena Ostase, Anca Polocoșer, Andreea Popa, Laura Popa, Ana-Maria Savu, Sonia Seraficeanu, Alexandra Subțirică Iovănescu, Ana-Maria Țicu.

ADVERTISEMENT