Sport

Când se joacă România – Olanda, primul meci din grupa principală la EURO 2018 de handbal! Programul partidelor care ne pot duce în semifinale

07.12.2018 | 17:10
Cand se joaca Romania  Olanda primul meci din grupa principala la EURO 2018 de handbal Programul partidelor care ne pot duce in semifinale

România – Olanda este primul meci al selecţionatei antrenate de Ambros Martin în grupele principale de la EURO 2018 la handbal. Tricolorele s-au calificat de pe primul loc în Grupa D, unde au obţinut maximum de puncte, în urma victoriilor cu Cehia, Germania şi Norvegia. În grupele principale, România se va duela cu Olanda, Spania şi Ungaria.


UPDATE, ora 17:10 / Deși în Franța sunt proteste violente ca urmare a majorării taxelor la carburanți, meciul România – Olanda, din grupele principale de la Campionatul European de handbal feminin, se va disputa conform programării, duminică 9 decembrie, de la ora 19:00, la Nancy. În schimb, partidele care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă 8 decembrie au fost reprogramate pentru duminică.


Meciul România – Olanda se va disputa duminică, 9 decembrie, de la ora 19:00, în sala “Palais des Sports Jean Weille” din Nancy. Partida va fi transmisă în direct de TVR HD şi TVR 1, la fel ca toate duelurile de la Campionatul European de handbal feminin de la Franţa. Olandezele au terminat pe primul loc în Grupa C şi pornesc cu patru puncte în grupele principale, la fel ca România.

Când se joacă România – Olanda, primul meci din Grupa a 2-a de la EURO 2018 de handbal. Program de foc

După România – Olanda, primul meci din Grupa a 2-a de la EURO 2018 de handbal, selecţionata antrenată de Ambros Martin va mai juca două meciuri. Marţi, 11 decembrie, de la 19:00, româncele vor juca împotriva Spaniei, echipă care a terminat pe locul trei în Grupa C. Partida de la Nancy va fi transmisă în direct de TVR HD şi TVR 1.

Pe 12 decembrie, de la ora 19:00, România va juca împotriva Ungariei, ultimul meci al selecţionatei antrenate de Ambros Martin în grupele principale. Partida din sala “Palais des Sports Jean Weille” din Nancy va fi transmisă în direct de TVR HD şi TVR 1. În semifinale se califică echipele care vor ocupa primele două locuri în grupele principale, în timp ce locul trei merge în play-off-ul pentru a cincea poziţie în clasamentul final. În Grupa 1 principală s-au calificat Rusia, Serbia, Franţa, Suedia, Danemarca şi Muntenegru.

Clasamentul Grupei a 2-a de la EURO 2018 de handbal feminin

  1. România – 4 puncte (golaveraj +13)
  2. Olanda – 4 puncte (+4)
  3. Ungaria – 2 puncte (+3)
  4. Germania – 2 puncte (-4)
  5. Spania – 0 puncte (-7)
  6. Norvegia – 0 puncte (-9)