Sport

Când se joacă România – Spania în grupele principale la Campionatul European 2018 de handbal!

09.12.2018 | 20:28
Cand se joaca Romania  Spania in grupele principale la Campionatul European 2018 de handbal

România – Spania este al doilea meci pe care selecţionata antrenată de Ambros Martin îl va juca în grupele principale la Campionatul European 2018 de handbal feminin din Franţa. Tricolorele au fost învinse în meciul cu Olanda scor 24-29, însă rămân cu şanse importante pentru calificarea în semifinalele competiţiei. 

Meciul România – Spania se va disputa pe 11 decembrie, de la ora 19:00, în sala “Palais des Sports Jean Weille” din Nancy. Cristina Neagu şi compania se luptă pentru calificarea în semifinalele turneului final, în timp ce ibericele mai pot prinde doar locul trei, care le va permite accesul la meciul decisiv pentru locurilor 5-6 de la Campionatul European de handbal feminin din Franţa.

Cine transmite la TV meciul România – Spania din grupele principale la Campionatul European 2018 de handbal

România – Spania este al doilea meci al tricolorelor în grupele principale de la Campionatul European 2018 de handbal feminin. Partida care se va disputa pe 11 decembrie, de la ora 19:00, va fi transmisă în direct pe TVR HD şi TVR 1, iar toate fazele importante vor putea fi urmărite pe FANATIK.RO. După meciul cu Spania, România va juca pe 12 decembrie, de la ora 19:00, împotriva Ungariei, în ultimul duel din grupele principale de la EURO 2018 de handbal feminin.

Când se joacă România - Spania în grupele principale la Campionatul European 2018 de handbal. Cine transmite partida de la Nancy
Când se joacă România – Spania în grupele principale la Campionatul European 2018 de handbal. Cine transmite partida de la Nancy

Înaintea meciului direct, jurnaliştii de la AS au scris despre salariul pe care Cristina Neagu îl primeşte la CSM Bucureşti“Cristina Neagu a fost aleasă în trei ocazii diferite cea mai bună handbalistă a lumii şi este o stea a sportului românesc. Este sportiva cu cel mai mare salariu din ţara ei, unde câştigă 300.000 de euro pe an la CSM Bucureşti, la fel ca fotbaliştii. Handbalista s-a întors în ţara ei pentru a ajuta clubul finanţat de Primăria Bucureştiului să devină mai mare”, au scris spaniolii.