Fotbal international

Când se joacă România – Spania, următorul meci pentru Cosmin Contra! Programul tricolorilor în Grupa F din preliminariile EURO 2020

11.06.2019 | 16:14
Cand se joaca Romania  Spania urmatorul meci pentru Cosmin Contra Programul tricolorilor in Grupa F din preliminariile EURO 2020

România – Spania este următorul meci pentru Cosmin Contra în preliminariile EURO 2020. După patru etape, tricolorii ocupă locul locul 2 în Grupa F, poziţie care permite calificarea la turneul final care se va disputa în vara anului trecut. Selecţionata română a încheiat prima parte a calificărilor cu o remiză în Norvegia, scor 2-2, şi o victorie categorică în Malta, scor 4-0.

Când se joacă România – Spania, următorul meci pentru Cosmin Contra. Şase meciuri sunt în toamnă

România – Spania se joacă pe 5 septembrie 2019, de la ora 21:45, în etapa a 5-a din preliminariile EURO 2020. Partida este programată să se dispute pe Arena Naţională, la trei ani de când cele două selecţionate s-au întâlnit ultima oară. În primăvara anului 2016, tricolorii au obţinut o remiză în meciul amical jucat pe “Cluj Arena”, scor 0-0.

România şi Spania s-au întâlnit de 16 ori până în prezent, cele două formaţii împărţindu-şi victoriile, câte cinci pentru fiecare. Alte şase partide s-au terminat la egalitate. În Grupa F, ibericii au 12 puncte după primele patru meciuri şi ocupă primul loc. De cealaltă parte, selecţionata antrenată de Cosmin Contra a strâns şapte puncte, la fel cu Suedia, diferenţa fiind făcută de golaverajul superior al tricolorilor.

Când se joacă România - Spania,  următorul meci pentru Cosmin Contra
Când se joacă România – Spania, următorul meci pentru Cosmin Contra

Programul României în Grupa F din preliminariile EURO 2020

Toamna va fi una încărcată pentru România, care va juca două meciuri cu Spania şi câte unul cu Suedia şi Norvegia. La începutul lunii septembrie, tricolorii primesc vizita ibericilor pe 5 septembrie şi a naţionalei Maltei, partidă programată trei zile mai târziu.

În octombrie, România va juca o dublă cu Insulele Feroe, pe 12 octombrie, şi cu Norvegia, pe 15 octombrie. Calificarea la EURO 2020 s-ar putea decide în luna noimebrie, când tricolorii vor întâlni Suedia, pe teren propriu, şi Spania, pe “Wanda Metropolitano”.

  • România – Spania (5 septembrie, ora 21:45)
  • România – Malta (8 septembrie, ora 19:00)
  • Insulele Feroe – România (12 octombrie, ora 19:00)
  • România – Norvegia (15 octombrie, ora 21:45)
  • România – Suedia (15 noiembrie, ora 21:45)
  • Spania – România (18 noiembrie, ora 21:45)