Fotbal intern

Când se joacă România – Germania, în semifinalele EURO U21 din Italia. UEFA a schimbat ora şi locul meciului

25.06.2019 | 01:39
Cand se joaca Romania  Germania in semifinalele EURO U21 din Italia UEFA a schimbat ora si locul meciului

Naționala mică antenată de Mirel Rădoi a reușit calificarea în semifinalele Campionatului European de tineret din Italia și San Marino. Tricolorii mici au reușit marea surpriză dintr-o grupă de foc în care au învins Croația, scor 4-1, Anglia, scor 4-2 și Franța, scor 0-0. Grație acestor rezultate, tricolorii au câștigat Grupa C și s-au calificat între cele mai bune patru formații ale competiției, alături de Spania, Franța și Germania. În semifinale tricolorilor U21 le va ieși în cale puternica națională a Germaniei.


UPDATE, ora 24:00 UEFA a anunțat că partida dintre România U21 și Germania U21 se va juca în cele din urmă la ora 19:00, ora României, la Bologna.


Când se joacă România – Germania, în semifinalele EURO U21 din Italia

Germania a câștigat cu 7 puncte grupa B, în care a întâlnit Danemarca, Austria și Serbia. Nemții nu au avut emoții împotriva Danemarcei în primul meci, în care au învins cu 3-1. În a doua partidă, Germania a făcut spectacol contra Serbiei, pe care a învins-o cu 6-1, după un hat-trick al lui Waldschmidt. În ultima rundă, nemții au terminat la egalitate cu Austria, scor 1-1. Luca Waldschmidt, atacant la SC Freiburg, este golgeterul la zi al competiției și a înscris 5 din cele zece goluri ale naționalei „Maanschaft-ului”. Spre comparație, România propune trei golgeteri, fiecare cu câte două goluri: George Pușcaș, Ianis Hagi și Florinel Coman.

Meciul dintre România U21 și Germania U21 din semifinalele Euro 2019 se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00* (vezi Update). Partida va fi transmisă de TVR HD și TVR 1.

Când se joacă România U21 – Germania U21 în semifinalele europeanului din Italia *foto: tz.de

Naționala Germaniei U21, un adversar dificil pentru România în semifinalele Euro U21

Germania U21 a venit la europeanul de tineret din Italia și San Marino cu un lot extrem de interesant, din care fac parte jucători precum Jonathan Tah, fundaș central, de la Bayer Leverkusen (cotă de 40 de milioane de euro), Lukas Klostermann, de la Red Bull Leipzig (30 de milioane de euro),  Maximilian Eggstein, mijlocaș central de la Werder Bremen, care valorează tot 30 de milioane de euro sau Arne Maier, de la Hertha Berlin, cel care are o cotă de 24 de milioane de euro.

De altfel, nemții au o cotă de 314 milioane de euro. Spre comparație, România este cotată la numai 61 de milioane de euro, iar Ionuț Radu este cel mai bine cotat fotbalist al tricolorilor, cu 15 milioane de euro.

3.45 e cota BETANO pentru calificarea Romaniei in finala, in dauna Germaniei

Tags: