Sport

Când se joacă și cine transmite la tv meciul Pyunik Erevan – CFR Cluj, prima manșă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj își începe, săptămâna viitoare, noua aventură europeană. Campioana României va evolua în primul tur preliminar al UEFA Champions League cu Pyunik Erevan. Meciul va fi transmis de două posturi de televiziune.
29.06.2022 | 18:40
Cand se joaca si cine transmite la tv meciul Pyunik Erevan  CFR Cluj prima mansa din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor
CFR Cluj debutează săptămâna viitoare în noua ediție a UEFA Champions League
ADVERTISEMENT

Așteptarea fanilor campioanei CFR Cluj se apropie de sfârșit. Echipa lor de suflet își începe săptămâna viitoarea noua campanie europeană, în Armenia, la Erevan.

Două posturi TV transmit meciul Pyunik Erevan – CFR Cluj

Prima manșă din primul tur preliminar al UEFA Champions League dintre Pyunik Erevan și CFR Cluj se va disputa săptămâna viitoare, marți, 5 iulie, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut de campioana României, posturile TV Prima Sport și Digi Sport vor transmite în direct primul duel european al noului sezon în care este implicată o echipă din România.

CFR Cluj este favorită în disputa de pe ”Stadionul Republican” din Erevan, casele de pariuri acordând o cotă de 1,45 campioanei României, în timp ce un posibil succes al armenilor este cotat cu 7,75.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii pregătiți de Dan Petrescu au arătat o formă foarte bună în meciurile disputate în cantonamentul din Austria, acolo unde au câștigat toate cele patru meciuri de verificare. Manșa a doua a dublei dintre Pyunik și CFR este programată pe 12 iulie, la Cluj-Napoca.

În cazul calificării, clujenii vor întâlni în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor învingătoarea dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Partida tur se va juca la Cluj, pe 19/20 iulie, iar returul în deplasare, pe 26/27 iulie.

ADVERTISEMENT

Chiar și în cazul unei eliminări a clujenilor din competiția ”Regină” intercluburi, feroviarii vor continua să evolueze în cupele europene, în turul 2 preliminar din Conference League. Aici

Fanii vor călătorii spre Erevan alături de favoriți

Clubul ardelean a anunțat, de asemenea, că suporterii pot însoți echipa la Erevan, pentru duelul cu Pyunik.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceștia vor efectua deplasarea la bordul unui avion charter alături de favoriții lor. Plecarea este programată pentru data de 4 iulie, la ora 10:00 de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca.

Înaintea startului noului sezon campioana României a efectuat un stagiu de pregătire în Austria unde a disputat și patru meciuri amicale. Toate au fost câștigate de băieții lui Dan Petrescu la zero, cu Koper, Napredak, Partizan Belgrad și Hajduk Split.

ADVERTISEMENT