Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Ajla Tomljanovic, în turul 2 de la Australian Open 2021. Ora de start

09.02.2021 | 07:54
Cand se joaca Simona Halep  Ajla Tomljanovic in turul 2 de la Australian Open 2021 Ora de start
ADVERTISEMENT

Miercuri va avea loc duelul Simona Halep – Ajla Tomljanovic, în turul 2 de la Australian Open, în urma victoriei categorice pe care românca a reușit-o în fața australiancei Lizette Cabrera. 


S-a anunţat ora de start a meciului Simona Halep – Ajla Tomljanovic

UPDATE 9 februarie ora 08:00 Organizatorii Australian Open au anunţat programul zilei a treia de la Melbourne, în care se vor disputa primele partide din turul 2 al turneului de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca, la fel ca în primul tur, de la ora 10, ora României, pe Margaret Court, în primul meci al sesiunii de seară australiană. 

Pe aceeaşi arenă, dar în sesiunea de zi, în jurul orei 03:30, ora României, joacă şi Sorana Cîrstea împotriva Petrei Kvitova.

ADVERTISEMENT

La fel ca Lizette Cabrera, și Alja Tomlajovic este tot o reprezentantă a Australiei și a trecut în primul tur de japoneza clasată pe locul 84 în ierarhia WTA, Misaki Doi.

Simona Halep speră la o evoluție cât mai solidă și în meciul din turul 2, întrucât și-a propus să câștige un nou turneu de Mare Șlem, iar competiția de la Antipozi este ocazia ideală.

ADVERTISEMENT

Când se joacă Simona Halep – Ajla Tomljanovic. Duel mai dificil în turul 2

Meciul cu Lizette Cabrera a fost o adevărată demonstrație de forță pentru Simona Halep, românca ce se clasează pe locul 2 în ierarhia WTA, fiind depășită doar de Ashleigh Barty.

Clasată doar pe locul 140, Cabrera nu a avut nicio șansă în fața lui Halep, însă misiunea Simonei ar putea fi mai dificilă în turul 2 de la Australian Open, acolo unde va da piept cu Ajla Tomljanovic.

ADVERTISEMENT

Meciul se va disputa miercuri, 10 februarie, la o oră ce nu a fost încă stabilită de către organizatori. În vârstă de 27 de ani, australianca Tomljanovic este poziționată pe locul 69 în clasamentul WTA.

Palmares excelent pentru Simona Halep. Conduce cu 3-0 la întâlniri directe

Vestea bună pentru Simona Halep este că adversara din turul 2 nu reprezintă o necunoscută pentru ea. cele două sportive s-au mai întâlnit de trei ori de-a lungul ultimilor trei ani și de fiecare dată s-a impus românca.

În 2018, la Western & Southern Open, turneu desfășurat în Statele Unite ale Americii tot pe suprafață de tip hard, Simona Halep a câștigat destul de greu, în trei seturi. Meciul s-a disputa în turul 3 și s-a încheiat cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3.

În 2019, Halep și Ajla Tomljanovic s-au întâlnit pe zgura de la Roland Garros în turul 2, iar românca a câștigat tot în trei seturi: 6-2, 3-6, 6-1. Halep avea să părăsească în sferturi comeptiția de Mare Șlem.

Turneul Adelaide International din 2020, desfășurat pe suprafață de tip hard, în Australia, a fost ultima ocazie pentru cele două sportive să se înfrunte. Simona Halep a învins și atunci, mai ușor, în două seturi. A fost 4-6, 5-7 în faza optimilor, înainte ca românca să fie eliminată în sferturi.

ADVERTISEMENT