Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich în turul 1 la Wimbledon. Se ştie ora de start

01.07.2019 | 00:00
Cand se joaca Simona Halep  Aliaksandra Sasnovich in turul 1 la Wimbledon Se stie ora de start

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon, turneu de Mare Șlem ce ia startul pe 1 iulie și unde echipa FANATIK va fi prezentă pentru a vă oferi informații în timp real despre orice eveniment important. Românca va evolua în meciul de debut cu Aliaksandra Sasnovich, locul 37 WTA.


UPDATE, 30 iunie, ora 14:15. Simona Halep va juca luni primul meci pe terenul 1, începând cu ora 15:00, în faţa Aliaksandrei Sasnovich.


UPDATE, 28 iunie, ora 16:00. Simona Halep va debuta luni la Wimbledon 2019, aşa cum au anunţat organizatorii în această după-amiază.


Când se joacă Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich în turul 1 la Wimbledon

Halep va intra în competiţie luni sau marţi, urmând ca data exactă să fie anunţată de organizatorii de la Wimbledon. Simona va avea o misiune dificilă la această ediţie, urmând să evolueze cu Sasnovich, jucătoare care a eliminat-o pe Kvitova la ediţia trecută.

Simona Halep are o revanșă de luat, după ce anul trecut s-a oprit încă din turul 3. Totuși, sportiva noastră nu este cotată cu șanse prea mari să realizeze o performanță notabilă la această ediție. Halep are abia a noua șansă la trofeu, favoritele specialiștilor fiind Serena, Barty și Kvitova.

Simona Halep s-a oprit în turul 3 anul trecut la Wimbledon
Simona Halep s-a oprit în turul 3 anul trecut la Wimbledon

Simona Halep, doar o semifinală la Wimbledon

Simona nu a strălucit niciodată pe iarbă. Are un turneu câștigat și o singură finală jucată pe această suprafață. Cel mai aproape de trofeu la Wimbledon a fost în 2014, când s-a oprit în semifinale. Halep nu a câștigat niciun trofeu în 2019, lăudându-se numai cu două finale pierdute la Doha și la Madrid. A avut prestații șterse la primele două turnee de Mare Șlem ale anului. La Australian Open a fost eliminată în optimile de finală de Serena Williams, iar la Roland Garros a ieșit în sferturile de finală, eliminată fiind de o sportivă în vârstă de 17 ani, Amanda Anisimova.

Comanda carti online in 2019

Halep a disputat deja câteva meciuri pe iarbă în acest sezon, alegând să participe în probele de simplu și dublu de la Eastbourne. Simona a fost eliminată rapid însă, pierzând în fața lui Angelique Kerber, chiar deținătoarea trofeului la Wimbledon. Pentru ediția din 2019, organizatorii au pregătit premii în valoare de peste 30 de milioane de lire, câștigătorii probelor de simplu masculin și feminin urmând a pleca acasă cu un cec de 2,35 milioane de euro fiecare.