Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Amanda Anisimova, în turul 3 de la Roland Garros 2020. S-a anunțat ora de start a partidei

01.10.2020 | 20:21
Cand se joaca Simona Halep  Amanda Anisimova in turul 3 de la Roland Garros 2020 Sa anuntat ora de start a partidei
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:02 / Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul zilei de vineri. Partida Simona Halep – Amanda Anisimova, din turul 3 al competiției, este a doua de pe arena Philippe Chatrier. Primul meci pe “Central” este cel dintre Casper Ruud și Dominic Thiem. Astfel că partida Simonei începe în jurul orei 14:00.


Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Roland Garros 2020 după ce a învins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Şi va avea parte de un duel foarte tare în runda următoare, contra americancei Amanda Anisimova.

ADVERTISEMENT

Amanda Anisimova, cap de serie numărul 25 la ediţia din acest an, este chiar jucătoarea care a eliminat-o pe Halep în 2019. A fost o mare surpriză reuşită de adolescenta de doar 17 ani la acea vreme, în sferturile de finală. Românca era deţinătoarea trofeului.

Revanşa din acest an nu va fi uşor de obţinut pentru Simona Halep, în condiţiile în care Anisimova este în mare formă. A câştigat fără emoţii în primele două runde, cu Tamara Korpatsch şi Bernarda Pera. S-a impus de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-0, 6-2.

ADVERTISEMENT

Partida Simona Halep – Amanda Anisimova, din turul 3 de la French Open, a fost programată pentru vineri, 2 octombrie

Partida dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova, din turul 3 de la Roland Garros 2020, va fi programată vineri. Ora de start urmează să fie anunţată în această seară.

Pare a fi una dintre cele mai interesante partide din această fază a competiţiei. Ceea ce face ca reeditarea sfertului de finală din 2019 să aibă şanse mari să fie programată pe arena Philippe Chatrier.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a jucat pe Chatrier, cea mai mare arenă din complexul de la Paris, şi în prima rundă, cu Sara Sorribes Tormo. Pentru ca duelul din turul 2, cu Irina Begu, să fie mutat pe Suzanne Lenglen.

În cazul în care trece de Amanda Anisimova, Simona Halep ar trebui să aibă o misiune ceva mai facilă în turul 4. Ar urma să înfrunte învingătoarea dintre Iga Swiatek şi Eugenie Bouchard, partidă programată tot mâine.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Amanda Anisimova este foarte important şi în contextul care se crează la această ediţie de Roland Garros. Dacă trece de această partidă complicată din turul 3, Simona ar putea avea un traseu relativ facil spre al treilea titlu de Grand Slam.

Patru jucătoare din top 10 nu s-au înscris în competiție: Ashleigh Barty (1), Naomi Osaka (3), Bianca Andreescu (7) și Belinda Bencic (10). Serena Williams (9) s-a retras înainte de turul 2 și Karolina Pliskova (4) a fost eliminată în turul 3. Iar Kiki Bertens (8) a părăsit terenul în scaunul cu rotile, după victoria cu Sara Errani.

ADVERTISEMENT