Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Anastasia Pavliucenkova în turul doi la Kremlin Cup! S-a stabilit ziua

15.10.2018 | 17:32
Cand se joaca Simona Halep  Anastasia Pavliucenkova in turul doi la Kremlin Cup Sa stabilit ziua

Organizatorii turneului de tenis Kremlin Cup au decis ca partida Simona Halep – Anastasia Pavliucenkova, din turul doi, să se joace miercuri. Oficialii ruși vor anunța în cursul zilei de marți ora la care va fi programată întâlnirea care cel mai probabil va avea loc pe Terenul Central.

Deocamdată, organizatorii Kremlin Cup au dat publicității programul de marți, singurele sportive din România care vor juca în această zi fiind Irina Camelia Begu și Mihaela Buzărnescu în primul tur al probei de dublu, acolo unde sunt principalele favorite. Acestea vor întâlni în cel de-al patrulea meci de pe terenul 3 cuplul format din rusoaicele Olga Doroșina și Polina Monova.

Simona Halep – Anastasia Pavliucenkova se joacă miercuri în turul doi la Kremlin Cup

În aceste condiții, întâlnirea Simona Halep – Anastasia Pavliucenkova din turul doi de la Kremlin Cup se va juca miercuri. Românca a fost direct acceptată în turul doi la Moscova, în timp ce rusoaica, locul 35 WTA, a ajuns în această fază a competiției după ce a trecut de australianca Ajla Tomljanovic, poziția 46 în clasamentul mondial, cu scorul de 7-5, 6-4. Liderul ierarhiei WTA conduce cu 8-0 în meciurile directe cu Anastasia Pavliucenkova, ultimul succes înregistrându-l în acest an în turul doi de la Montreal, scor 7-6 (9), 4-6, 7-5. De altfel, Halep a câștiugat turneul canadian.

Simona Halep celebrează o victorie obținută în circuitul WTA
Simona Halep celebrează o victorie obținută în circuitul WTA

Simona Halep a declarat că își dorește să joace la Moscova, turneu pe care l-a câștigat în 2013, deoarece dacă nu o va putea face în capitala Rusiei, cu siguranță că nu va evolua nici la Turneul Campioanelor, competiție unde s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv. Românca urmează să fie premiată de WTA la Singapore pentru că va încheia anul 2018 pe locul 1. Halep se află pentru a 50-a săptămână pe prima poziție în ierarhia WTA, iar la finalul anului va ajunge la 60 de săptămâni în fruntea tenisului feminin.