Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Angelique Kerber în sferturi la WTA Eastbourne. S-a anunţat ora de start!

26.06.2019 | 20:58
Cand se joaca Simona Halep  Angelique Kerber in sferturi la WTA Eastbourne Sa anuntat ora de start

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Eastbourne, sportiva noastră trecând de slovena Polona Hercog, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, în al doilea meci de simplu disputat în acest an pe iarbă. Românca va juca joi pentru un loc în careul de ași cu germana Angelique Kerber, organizatorii urmând să anunțe ora de start și terenul pe care se va disputa.


UPDATE, ora 21.00. Organizatorii au anunţat ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Angelique Kerber. Românca şi nemţoaica se vor întâlni de la 14.30, ora României, pe terenul central de la Eastbourne. Cele două se vor duela pentru un loc în semifinalele turneului brianic.


Când se joacă Simona Halep – Angelique Kerber în sferturi la WTA Eastbourne

Când se joacă Simona Halep – Angelique Kerber în sferturi la WTA Eastbourne? Simona Halep are la dispoziție 24 de ore pentru a pregăti următorul joc, meciul din sferturile de finală de la WTA Eastbourne cu Angelique Kerber urmând a fi programat în cursul zilei de joi. Organizatorii vor anunța în această seară detaliile complete ale partidei, precum ora de start sau arena pe care va avea loc. Românca încearcă să intre în formă pentru cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, care va începe săptămâna viitoare.

Fostul lider mondial are un culoar favorabil la turneul de categorie Premier de la Eastbourne, dotat cu premii în valoare torală de 998.712 dolari, după ce principala favorită a competiției și noul lider al ierarhiei mondiale, Ashleigh Barty,  s-a retras din cauza unei accidentări la braţul drept. Pe partea superioară a tabloului au mai rămas doar două favorite, Halep și Kerber.

Simona Halep sărbătorind cu pumnul strâns victoria din meciul cu Su-Wei Hsieh

Halep are 6-4 la directe cu Kerber

Simona Halep (27 de ani) și Angelique Kerber (31 de ani) s-au duelat de zece ori în carieră, iar românca are un mic avantaj în meciurile directe, scor 6-4. Campioana noastră a câștigat ultimele două partide, ambele disputate în 2018, 6-3, 4-6, 9-7, în semifinale la Australian Open și 6-7 (2), 6-3, 6-2, în sferturi de finală la Roland Garros. În schimb, Kerber s-a impus în singurul meci pe iarbă, scor 7-5, 7-6 (2), în sferturi de finală la Wimbledon în 2016.

Nemțoaica, cap de serie numărul 4 la Eastbourne, a trecut în turul doi de australianca Samantha Stosur, iar în optimi a învins-o pe suedeza Rebecca Peterson, scor 7-6 (4), 6-0. Simona Halep, a șasea favorită a turneului de categorie Premier, a avut un start fulminant și a învins-o în turul secund pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-0, iar în optimi a depășit-o pe slovena Polona Hercog, scor 6-1, 4-6, 6-3.