Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Belinda Bencic, în sferturi la WTA Dubai! S-a stabilit ora de start

20.02.2019 | 22:08
Cand se joaca Simona Halep  Belinda Bencic in sferturi la WTA Dubai Sa stabilit ora de start

Când se joacă Simona Halep – Belinda Bencic, partidă programată în sferturile WTA Dubai, competiție de categorie Premier 5. Organizatorii au decis ca românca să deschidă sesiunea de seară pe terenul central. Astfel, partida va fi programată de la ora 17:00 a României, două ore mai târziu la Dubai. Se anunță un meci foarte complicat, mai ales că Belinda Bencic a făcut un turneu foarte spectaculos până acum.

Bencic a obținut calificarea în sferturile de finală după ce le-a învins pe Hradecka, Voegele și Sabalenka. Victoria cu jucătoarea din Belarus, din turul 3, a venit la capătul unui meci absolut incredibil. Bencic a câștigat primul set la patru, pentru ca apoi să fie surclasată clar în manșa secundă, pierdută la 2. În decisiv, elvețianca a salvat nu mai puțin de șase mingi de meci. S-a impus la prima ei șansă, în tiebreak, scor 9-7.

Când se joacă Simona Halep – Belinda Bencic, în sferturi la WTA Dubai. Scor egal la meciuri directe între cele două

Su-Wei Hsieh – Karolina Pliskova și Viktoria Kuzmova – Petra Kvitova sunt partidele din sferturile de finală de la Dubai programate înainte de meciul Simonei. În fine, ultima semifinalistă va fi aleasă din confruntarea Suarez Navarro – Elina Svitolina. O eventuală calificare în penultimul act la Dubai ar ajuta-o pe Simona Halep să reducă diferența față de Naomi Osaka la mai puțin de 1.000 de puncte (984 în cazul unei eliminări în semifinale). Nipona a fost eliminată și va pierde 99 de puncte. Halep este deja la plus 190 înainte de jocul cu Bencic.

Ultimul duel direct dintre Simona Halep și Belinda Bencic a avut loc în 2015, în finala Rogers Cup, atunci când elvețianca reușea să se impună, după ce Halep s-a retras la 0-3 în decisiv, din cauza unor probleme medicale. Un an mai devreme, în 2014, Simona Halep reușea să obțină succesul care ține la egalitate scorul disputelor directe, 1-1. Românca s-a impus la Wimbledon, în turul 3.