Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Dominika Cibulkova în turul doi la Wuhan 2018! S-a stabilit ora de start

24.09.2018 | 15:43
Cand se joaca Simona Halep  Dominika Cibulkova in turul doi la Wuhan 2018 Sa stabilit ora de start

Când se joacă Simona Halep – Dominika Cibulkova în turul doi la Wuhan 2018. Organizatorii au stabilit programul meciurilor din prima zi a turneului de la Wuhan, primul pentru Simona după eşecul din turul inaugural de la US Open 2018. Românca, din postura de lider mondial, este principala favorită a competiţiei din China. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

UPDATE / Meciul dintre Simona Halep şi Dominika Cibulkova va avea loc marţi, în jurul orei 16, ora României, fiind programat ultimul pe arena centrală din complexul de la Wuhan, după meciul dintre Siniakova şi Garcia.


Astfel, partida dintre Simona Halep și Dominika Cibulkova, din turul secund la Wuhan 2018, se dispută marţi, ora urmând să fie anunțată în cursul zilei de luni. Sportiva noastră a beneficiat în turul inaugural de “bye”. Slovaca a trecut luni dumineaţă de Monica Niculescu în minimul de setuir, scor 6-4, 6-3. Cibulkova ar fi trebuit săjoace împotriva compatrioatei Magdalena Rybarikova, însă aceasta din urmă a decis să se retragă, iar Monica Niculescu a acces până la urmă pe tabloul principal în ipostaza de lucky-loser.

Când se joacă Simona Halep – Dominika Cibulkova în turul doi la Wuhan

Când va evolua Simona Halep în turul secund la Wuhan şi cu cine. Liderul mondial din WTA nu va avea parte de o misiune uşoară, mai ales că nişte probleme în zona lombară nu-i dau pace, dar şi prin prisma faptului că Cibulkova are avantajul întâlnirilor directe de partea ei, conducând cu 4-2. Ultima lor partidă a avut loc la turneul final din Singapore în anul 2016, când Cibulkova a ieşit chiar învingătoare în marea finală. Liderul mondial s-a impus în faţa slovacei doar pe zgură, în 2016, în marea finală de la Madrid, scor 6-2, 6-4, şi la Brusells în 2012, scor 0-6, 6-4, 6-3.

Dacă trece de slovaca în vârstă de 29 de ani, Simona Halep ar putea da în optimile de finală peste cea care o elimina anul trecut încă de la primul ei meci în Asia, Daria Kasatkina. Dacă va obţine anul acesta un rezultat bun aici, Halep se poate distanţa şi mai mult faţă de ocupanta locului secund, daneza Caroline Wozniacki, în faţa căreia are oricum un avans de peste 2000 de puncte.