Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Elena Ribakina în finala de la WTA Dubai. Românca, față în față cu primul trofeu din 2020

21.02.2020 | 18:46
Cand se joaca Simona Halep  Elena Ribakina in finala de la WTA Dubai Romanca fata in fata cu primul trofeu din 2020
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Elena Ribakina se vor întâlni în finala de la WTA Dubai 2020, sâmbătă, 22 februarie. Românca are un parcurs excepțional și speră să câștige primul turneu al anului.

Simona Halep – Elena Ribakina, în finala de la WTA Dubai 2020

Simona Halep a avut un parcurs impresionant și a reușit să se califice în finală, după ce a trecut de-a lungul competiției de adversare dificile, precum Ons Jabeur, Aryna Sabalenka și Jennifer Brady.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Elena Ribakina a trecut în semifinale de PEtra Martic, pentru a ajunge să dispute finala împotriva sportivei românce.

Partida dintre Simona Halep și Elena Ribakina se va juca sâmbătă, 22 februarie, la ora 17:00.

Simona Halep și Elena Rybakina s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA. Partida a avut loc la Wuhan, unde românca a fost nevoită să se retragă la 4-5 în primul set al meciului din „optimi”, din cauza problemelor la spate.

ADVERTISEMENT

Atunci, Simona se afla în avantaj, scor 4-2 în primul set, dar Rybakina reușise să revină și a trecut la conducere, moment în care jucătoarea noastră a decis că nu mai poate continua confruntarea.

  • 2015 este anul în care Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai

Simona Halep, față în față cu primul trofeu din 2020

Pentru Simona Halep, turneul de la Dubai este a treia competiție la care participă în 2020, după cel de la Adelaide și Australian Open. Începutul de an a fost destul de bun pentru Simona, care a ajuns până în sferturile de finală de la Adelaide, unde a fost eliminată de Aryna Sabalenka, iar la Australian Open a ajuns în semifinale, unde a fost învinsă de Gabrine Muguruza.

ADVERTISEMENT

Parcursul bun al româncei la Dubai o transformă în favorita la câștigarea trofeului, ceea ce ar reprezenta primul titlu câștigat de Simona în 2020.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
  • 2 este locul pe care Simona Halep îl ocupă în clasamentul WTA
ADVERTISEMENT
Tags: