Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Elina Svitolina în grupe la Turneul Campioanelor 2019 de la Shenzen. Se știe ora de start

Cand se joaca Simona Halep  Elina Svitolina in grupe la Turneul Campioanelor 2019 de la Shenzen Se stie ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep este prezentă la Turneul Campioanelor de la Shenzhen și face parte din Grupa Violet a competiției, alături de Bianca Andreescu, Karolina Pliskova și Elina Svitolina. În primul meci, Simona a întâlnit-o, în premieră, pe canadianca cu origini române Bianca Andreescu. Un meci între două câștigătoare de Grand Slam în 2019: Halep la Wimbledon, Andreescu, surpriza de la US Open.

Când se joacă Simona Halep – Elina Svitolina

Al doilea meci al Simonei Halep are loc miercuri, 30 octombrie, nu înainte de ora 12:30! Învingătoarele din prima zi se vor întâlni între ele, la fel și învinsele. Așadar, Simona Halep se va duela cu Elina Svitolina, jucătoare care a învins-o pe Karolina Pliskova în Grupa Violet, iar Bianca Andreescu se duelează cu sportiva din Cehia.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu este creditată cu șanse la acest turneu din partea bookmakerilor și a specialiștilor din tenis, care opinează că românca a dispărut practic în a doua parte a anului, după ce a impresionat la Wimbledon, mai ales în finala perfectă făcută în fața Serenei Williams.

Nici Halep, nici Pliskova sau Svitolina, nu sunt favorite la câștigarea Turneului

Nici Karolina Pliskova sau Elina Svitolina nu fac parte din trioul de favorite, acesta fiind format din Ashleigh Barty, liderul mondial, Naomi Osaka și Bianca Andreescu, aceasta din urmă având o a doua parte a anului absolut senzațională și fiind considerată o serioasă candidată la locul 1 în scurt viitor. Și acest lucru în condițiile în care Svitolina este nimeni alta decât învingătoarea de la ediția precedentă, ultima desfășurată în Singapore.

ADVERTISEMENT
Simona Halep Turneul Campioanelor etapa a 2-a. Elina Svitolina e câștigătoarei Turneului Campioanelor în 2018

Simona are un scor foarte confortabil în meciurile disputate împotriva Karolinei Pliskova, pe care o conduce cu 7-3 la general. Cu Elina Svitolina a fost ceva mai complicat, de unde și egalitatea existentă, 4-4, dar ultima dată, la Wimbledon, în semifinală, Halep a defilat în fața ucrainencei, atunci reușind să restabilească paritatea și la scorul general. Oricare dintre cele două jucătoare sunt adversare în fața cărora Simona trebuie să joace la maxim, pentru a le putea depăși, mai ales acum, când vine și după ce a acuzat probleme fizice la spate.