Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Elise Mertens în finala WTA Doha 2019. Ora de start!

16.02.2019 | 01:40
Cand se joaca Simona Halep  Elise Mertens in finala WTA Doha 2019 Ora de start

Când se joacă Simona Halep – Elise Mertens în finala WTA Doha 2019. Simona Halep este prima finalistă la turneul din Doha, de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 916,131 de dolari. Sportiva noastră a învins-o în trei seturi foarte disputate pe Elina Svitolina, locul 7 WTA, scor 6-3, 3-6, 6-4, la finalul unui meci care a durat două ore şi nouă minute de joc. Aceasta este cea de-a 34-a finală a carierei pentru Simona Halep.

  • Când se joacă finala de la Doha
  • Câţi bani a câştigat Simona Halep după calificarea în finală!
  • Video. Simona Halep, lovitura anului in tenis! Mingea care a schimbat meciul la 1-4 in decisiv! Svitolina n-am inteles nimic! 
  • BOMBA! Simona Halep a anuntat ca van Cleemput nu a semnat contractul! “Nu e usor!”

Românca în vârstă de 27 de ani este pentru a doua oară în finala Qatar Open, după cea câştigată în 2014 în faţa sportivei din Germania, Angelique Kerber. Ea triumfat în meciul cu Elina Svitolina după ce a fost condusă în decisiv cu 4-1. Halep a câştigat la acel scor un game de opt minute pe serviciul ei, cu şapte egalităţi, salvând de asemenea trei mingi de break. Din acel moment, soarta meciului s-a schimbat complet în favoarea sportivei din România.

Când se joacă Simona Halep – Elise Mertens în finala WTA Doha 2019. Ora de start!

În continuare, în marea finală de sâmbătă, Simona Halep o va întâlni pe Elise Mertens, locul 21 în clasamentul mondial. Belgianca în vârstă de 23 de ani s-a impus în faţa sportivei din Germania, Angelique Kerber, scor 6-4, 2-6, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră şi 48 de minute de joc. Chiar dacă a început bine meciul, Mertens a cedat setul doi, însă după pauza de vestiar a părut o cu totul altă jucătoare şi s-a impus, calificându-se în marea finală de la Doha.

Finala va avea loc sâmbătă, 16 februarie, nu înainte de ora 17.00, ora României, pe terenul central din Doha. Simona Halep şi Elise Mertens s-au mai întâlnit până în prezent de două ori în circuitul feminin de tenis. De fiecare datp, românca în vârstă de 27 de ani s-a impus. Totuşi, acesta va fi primul meci pe care ele îl vor disputa pe teren dur. Precedentele partide au fost jucate pe zgură. Mertens nu i-a luat set până acum Simonei.

Tags: