Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Iga Swiatek în optimi la Roland Garros 2019. Se ştie ora de start

03.06.2019 | 10:41
Cand se joaca Simona Halep  Iga Swiatek in optimi la Roland Garros 2019 Se stie ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros 2019, unde va juca împotriva polonezei Iga Swiatek. Românca intră în a doua săptămâna a turneului de Mare Şlem din capitala Franţei şi porneşte cu prima şansă la calificarea în sferturile de finală.


UPDATE, 2 iunie, 18:35. Simona Halep – Iga Swiatek este programat luni, al patrulea meci pe Chatrier, poate începe după 19:00. Înainte de duelul româncei se mai dispută Barty – Kenin, Djokovic – Struff şi Thiem – Monfils.

ADVERTISEMENT

Când se joacă Simona Halep – Iga Swiatek în optimi la Roland Garros 2019. Nu s-au întâlnit niciodată

Simona Halep – Iga Swiatek se va juca în optimile de finală de la Roland Garros 2019, iar meciul va fi programat pentru luni. Organizatorii vor anunţa duminică, pe finalul zilei de concurs, ora aproximativă şi terenul pe care se va disputa partida. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA, din moment ce poloneza abia a făcut pasul spre tenisul profesionist.

Viitoarea adversară a Simonei Halep a împlinit 18 ani pe 31 mai şi are rezultate notabile în circuitul junioarelor. În 2018, Iga Swiatek a câştigat turneul junioarelor de la Wimbledon, în timp ce la Roland Garros s-a impus în proba de dublu alături de Caty McNally. În prezent, poloneza ocupă locul 104 WTA şi a obţinut o victorie împotriva unei românce la Australian Open 2019, când a învins-o pe Ana Bogdan în primul tur.

ADVERTISEMENT
Când se joacă Simona Halep - Iga Swiatek în optimi la Roland Garros 2019
Când se joacă Simona Halep – Iga Swiatek în optimi la Roland Garros 2019

Monica Puig, impresionată de Iga Swiatek după meciul din turul 3

În turul 3 de la Roland Garros 2019, Iga Swiatek a învins-i pe Monica Puig, campioană olimpică la JO de la Rio de Janeiro din 2016. Portoricana a fost impresionată de jocul viitoarei adversare a Simonei Halep şi i-a lăudat jocul.

“Serveşte foarte bine, asta e principala ei armă. În momentele decisive a servit foarte bine, ceea ce i-a permis să câştige puncte importante. N-am putut face nimic ca să o opresc. Pe măsură ce înaintam în meci, ea a jucat din ce în ce mai bine. A jucat mult mai bine decât mine şi a meritat clar victoria de azi. Nu m-am descurcat prea bine”, a declarat Monica Puig pentru tenisklub.pl.

ADVERTISEMENT