Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros 2020. S-a stabilit ora de start

29.09.2020 | 20:17
Cand se joaca Simona Halep  Irina Begu in turul 2 la Roland Garros 2020 Sa stabilit ora de start
Simona Halep nu a fost deloc încântată de vremea rece de la Paris, în partida cu Sara Sorribes Tormo
ADVERTISEMENT

Când se joacă Simona Halep – Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros 2020. Organizatorii de la Paris au luat o decizie surprinzătoare în acest an. Meciurile din turul 1 al competiției se vor disputa pe parcursul a trei zile, nu două așa cum se întâmpla anii trecuți.

Această măsură vine din dorința de a avea un program ceva mai puțin congestionat în primul tur, în care sunt mulți jucători prezenți. Totul pentru a diminua riscurile infectării cu noul coronavirus printre jucători și oamenii din staff.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Irina Begu și-au disputat meciurile din turul 1 în prima zi a competiției. Iar acum vor avea parte de o pauză neașteptat de lungă până la confruntarea directă din turul 2.

Luni și marți se joacă tot meciuri din turul 1 al competiției, astfel că partida Simona Halep – Irina Begu va fi programată în cursul zilei de miercuri. Ora de start urmează să fie anunțată marți.

ADVERTISEMENT

UPDATE 29 septembrie, ora 19:45 / Meciul dintre Simona Halep și Irina Begu, din turul doi de la Roland Garros, se va disputa miercuri după amiaza, pe arena „Suzanne Lenglen”. Partida a fost programată a treia pe acest teren, după întâlnirile Stan Wawrinka – Dominik Koepfer și Jack Sock – Dominic Thiem de pe tabloul masculin.

Cum primul meci pe „Suzanne Lenglen” va începe la ora 12.00, cel mai probabil partida Halep – Begu va lua startul undeva în jurul orei 16:00.

ADVERTISEMENT

Când a fost programată partida dintre Simona Halep și Irina Begu, din turul 2 la French Open 2020

În precedentele ediții de la Roland Garros, jucătoarele nu aveau parte de o perioadă atât de lungă de pauză între meciuri. În schimb, meciul din turul 3 ar urma să se dispute în cursul zilei de vineri.

Va fi a opta confruntare directă între Simona Halep și Irina Begu. Jucătoarea de pe locul mondial s-a impus în toate partidele precedente și a pierdut un singur set. La Madrid, în 2016.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a ajuns în turul 2 la Roland Garros după ce a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, din Spania, scor 6-4, 6-0. Este considerată favorită numărul 1 a competiției, inclusiv de bookmakeri.

Irina Begu a avut un meci dificil în turul 1, dar a trecut în cele din urmă de Jil Teichmann, din Elveția, scor 6-4, 4-6, 6-3. 84.000 de euro este suma care se acordă pentru calificarea în turul 2 la French Open 2020.

“Ştiu cât de greu este să joci împotriva Simonei. Este suprafaţa ei favorită, ea are şi un stil destul de diferit faţă de al meu. Dar vreau să fac un joc bun şi să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Irina Begu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT