Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Jennifer Brady în turul 2 de la Toronto. S-a anunţat ora de start

07.08.2019 | 08:16
Cand se joaca Simona Halep  Jennifer Brady in turul 2 de la Toronto Sa anuntat ora de start

UPDATE: 07.08.2019. A fost anunţată ora aproximativă de start a meciului din turul 2 al turneului de la Toronto dintre Simona Halep şi Jennifer Brady. Meciul va începe aproximativ în jurul orei 20:00


Simona Halep va da peste jucătoare de tenis din America, Jennifer Brady, în turul 2 de la turneul din Toronto. Jennifer Brady, jucătoare venită din calificări, a trecut surprinzător de franțuzoaica Kristina Mladenovic, jucătoare clasată pe locul 50 WTA, în 2 seturi scurte 6-1, 6-2.

Când se joacă partida dintre Simona Halep și Jennifer Brady

Meciul dintre Simona Halep și Jennifer Brady din turul 2 de la Rogers Cup se va juca miercuri, acesta fiind primul joc dintre cele două, urmând să se consemneze o premieră. Românca este campioană en-titre în Canada la Rogers Cup, în timp ce americanca în vârstă de 24 de ani este venită din calificări, reușind să o învingă surprinzător pe franțuzoaica Kristina Mladenovic, jucătoare clasată pe locul 50 WTA.

Jennifer Brady a învins-o pe Kristina Mladenovic în două seturi scurte, scor 6-1, 6-2, după o partidă care a durat o oră și 5 minute. Americanca va încerca să facă un meci bun și împotriva campioanei de la Wimbledon, dar partida dintre cele două nu va mai semăna cu cea împotriva franțuzoaicei de care a trecut.

Simona Halep castigand
Când se joacă Simona Halep – Jennifer Brady în turul 2 de la Toronto

Simona Halep este înscrisă și în competiția de dublu

Simona Halep va face echipă în proba de dublu cu Leylah Annie Fernandez, o jucătoare de 16 ani din Canada. Prima partidă pe care cele două o vor juca împreună în proba de dublu care va avea loc marți, în turul 1, contra cuplului format din jucătoarea din Cehia, Kveta Peschke și americanca Nicole Melichar, favoritele numărul 7 în proba de dublu. Am întrebat directorul de turneu dacă are pe cineva la dublu. Eu nu am găsit.”

„Am întrebat câteva românce, dar au fost deja cu alte jucătoare. Așa mi-a fost recomandată această tinerică. Sper să jucăm bine și să câștigăm câteva meciuri. Mă bucur că joc cu ea, pentru că este micuță și are nevoie de experiență”, a declarat aceasta.

  • 76 este locul ocupat de Jennifer Brady în clasamentul WTA