Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Julia Goerges din sferturi la WTA Doha 2019! Ora de start

14.02.2019 | 12:39
Cand se joaca Simona Halep  Julia Goerges din sferturi la WTA Doha 2019 Ora de start

Când se joacă Simona Halep – Julia Goerges din sferturi la WTA Doha 2019. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 24 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale Qatar Open, turneu de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 916,131 de dolari. Competiţia din Qatar se desfăşoară în perioada 11-16 februarie.

UPDATE / Partida dintre Simona Halep și Julia Goerges este programată la Doha joi, 14 februarie, al treilea meci de pe terenul central (după Svitolina-Muchova și Strycova-Kerber/Kontaveit), și va lua startul în jurul orei 17:00, ora României.


Graţie acestui succes, Simona Halep va urca începând de luni pe locul 2 WTA. De asemenea, românca s-a impus avându-l în premieră în loja sa pe noul ei antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, şi a obţinut cea de-a şasea victorie din tot atâtea meciuri în faţa ucrainencei. În sferturile de finală, românca în vârstă de 27 de ani va evolua cu sportiva din Germania, Julia Goerges, locul 16 WTA, care întrecut-o cu greu, cu scorul de 6-1, 6-7 (5), 6-4, pe americanca Alison Riske, locul 52 WTA, intrată pe tablou ca lucky loser. Românca o conduce pe Goerges cu 2-1 la întâlnirile directe.

Când va disputa Simona Halep meciul din sferturile de finală la Doha

“A fost un meci bun, vin de la un meci indoor (n.r. cel din FedCup, de la Ostrava), nu este deloc ușoară această trecere. Am simțit mingea, am rămas concentrată. Nu contează clasamentul (n.r. va fi numărul doi în lume de săptămâna viitoare), acum joc pentru a câștiga fiecare meci. Vreau să văd cât de bine pot să joc. Dacă sunt pe doi acum, vreau să urc din nou pe prima poziție. Obiectivul este însă să joc cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona Halep la interviul de pe teren.

Simona Halep, câştigătoare la Doha în 2014, a jucat anul trecut în semifinale la Qatar Open, când competiţia era de categorie Premier 5. În sferturi, Simona Halep va evolua contra nemţoaicei Julia Goerges joi, 14 februarie, la o oră pe care organizatorii o vor anunţa în scurt timp la Doha. Ultimul duel direct dintre Simona Halep şi Julia Goerges a avut loc în 2016, în turul trei la Miami, atunci când Simona s-a impus clar, scor 6-4, 6-1. Singurul succes al Juliei Goerges în faţa Simonei Halep a avut loc în 2009, în calificările turneului organizat la Paris, scor 6-4, 2-6, 6-3.

Tags: