Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Kaia Kanepi în turul 1 la Australian Open 2019. Anunțul organizatorilor

10.01.2019 | 12:32
Cand se joaca Simona Halep  Kaia Kanepi in turul 1 la Australian Open 2019 Anuntul organizatorilor

Simona Halep, numărul 1 mondial WTA, o va întâlni pe Kaia Kanepi, jucătoare de tenis din Estonia, în turul 1 la Australian Open 2019, iar primele meciuri din partea superioară a tabolului, acolo unde se află şi sportiva noastră, se vor juca luni noaptea şi marţi dimineaţa (14-15 ianuarie), în ziua a doua de la Melbourne. Toate meciurile de la turneul din Australia vor fi transmise de Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport HD şi Eurosport Player, dar şi pe www.fanatik.ro.

Australian Open 2019 este primul turneu de Grand Slam pe care Simona Halep în joacă în noul an, iar la tragerea la sorţi care a avut loc Melbourne joi dimineaţa s-a decis să joace împotriva Kaiei Kanepi, jucătoarea care a eliminat-o pe numărul 1 WTA şi la ultimul turneu de la Grand Slam, la US Open 2018.

Când se joacă Simona Halep – Kaia Kanepi în turul 1 la Australian Open 2019

Meciul dintre Simona Halep şi Kaia Kanepi o să aibă loc în turul 1 de la Australian Open 2019. Deşi programul primei runde nu s-a decis, prima partidă a sportivei noastre de la turneul de Grand Slam va avea loc luni noaptea sau marţi dimineaţa. Turul 2 se joacă miercuri noaptea şi joi dimineaţa, turul 3 vineri noaptea şi sâmbătă dimineaţa, iar fazele superioare vor avea loc săptămâna viitoare.

Simona Halep are parte de un traseu foare greu la Australian Open 2019. Deşi a fost cap de serie numărul 1 la tragerea la sorţi, românca a avut ghinion. Simona Halep – Kaia Kanepi este primul meci din tur, iar dacă va trece de jucătoare din Estonia va avea şi în continuare adversare dificile. În turul 2, românca ar urma să o întâlnească pe câştigătoarea duelului dintre Sofia Kenin şi o jucătoare venită din calificări.

Kaia Kanepi, adversara Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open 2019
Kaia Kanepi, adversara Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open 2019

Simona Halep – Serena William, posibil duel în optimile de finală ale Australian Open 2019

În turul 3, adversara Simonei se va alege de pe următoarea secvenţă de meciuri:  Alize Cornet – Larra Arruabarrena şi Mihaela Buzărnescu – Venus Williams. Lucurile se complică pentru că a picat pe acelaşi sfert de tablou cu Serena Williams şi ar putea să o întâlnească pe americancă în optimile de finală. Totodată, cea mai bine clasată jucătoare de tenis de pe sfertul de tablou al Simonei Halep este Karolina Pliskova, cea care ar putea fi adversara din sferturile de finală a româncei. Naomi Osaka se află şi ea pe jumătatea de tablou a Simonei.