Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Karolina Pliskova în finala turneului WTA Roma! Ora de start

20.09.2020 | 20:55
Cand se joaca Simona Halep  Karolina Pliskova in finala turneului WTA Roma Ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep (locul 2 WTA și principala favorită a turneului de la Roma) o va înfrunta în finala competiției din capitala Italiei pe Karolina Pliskova (locul 4 în lume). Finala se va disputa luni. 

Adversara româncei a învins-o în penultimul act pe Marketa Vondrousova (numărul 19 mondial), cu scorul de 6-2, 6-4. Partida s-a terminat după o oră și 20 de minute. Ultimul act al turneului italian se va disputa luni, cu începere de la ora 15:30.

ADVERTISEMENT

Sportiva din România nu duce lipsă de încredere înainte de jocul care îi poate aduce în palmares un nou trofeu: “Contează că sunt bine, sunt în formă și mă simt bine fizic.

Când se joacă Simona Halep – Karolina Pliskova în finala turneului WTA Roma!

Indiferent cu cine voi juca mâine, este un meci extraordinar de greu. Mă concentrez mai mult pe mine și sper să joc un meci frumos.

ADVERTISEMENT

A fost bine că m-am odihnit după Praga, am venit foarte fresh aici. Faptul că am condus în toate meciurile îmi dă încredere. Sunt bine, sunt încrezătoare.

Mereu e un meci greu cu Pliskova, e foarte greu să returnezi serviciul ei. Știu cum să joc contra ei, sper să fac un meci bun și să câștig, pentru că îmi doresc trofeul foarte mult”, a declarat Simona Halep după jocul cu Muguruza, potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Halep a scăpat de coșmarul Svitolina

Sportiva din România a ajuns în finala turneului de la Roma după ce a învins-o în semifinale pe Garbine Muguruza, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.

Halep este foarte fericită pentru că nu va mai da în finala competiției din Italia peste Elina Svitolina, jucătoare care a învins-o de două ori în ultimul act:

ADVERTISEMENT

“Este a treia finală pe care o joc aici. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu o întâlnesc iar pe Svitolina în finală… am pierdut deja de două ori și nu aș mai vrea să se întâmple”.

ADVERTISEMENT