Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Kateryna Kozlova în turul 3 de la Indian Wells 2019! Ora de start

10.03.2019 | 08:35
Cand se joaca Simona Halep  Kateryna Kozlova in turul 3 de la Indian Wells 2019 Ora de start

Când se joacă Simona Halep – Kateryna Kozlova în turul 3 de la Indian Wells 2019. Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells după ce a trecut în minimul de seturi de Barbora Strycova. Jucătoarea noastră a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi vrea să repete performanţa de atunci la turneul de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.


UPDATE / Partida dintre Simona Halep și Kateryna Kozlova este programată la Indian Wells duminică, 10 martie, primul meci de pe Stadium 1, și va lua startul de la ora 20:00, ora României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.


Când se joacă partida dintre Simona Halep și Kateryna Kozlova

Partida dintre Simona Halep şi Kateryna Kozlova va avea loc în seara sau noaptea de duminică spre luni, iar organizatorii vor comunica ora de start în această noapte, după câteva meciuri disputate din ziua a treia de concurs. Pentru cele două sportive, acesta va fi primul lor meci direct, fapt care face partida şi mai interesantă.

Desigur, Simona Halep porneşte ca mare favorită, însă şi Kozlova are încrederea la un nivel ridicat după ce a reuşit în turul secund la Indian Wells. Ucraineanca a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0, pe Aliaksandra Sasnovich din Belarus, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31, după un meci de o oră şi 45 de minute.

Simona Halep, pe terenul de antrenament la Indian Wells

Simona Halep a vorbit despre meciul pe care-l va disputa împotriva Katerynei Kozlova

Simona Halep nu a mai jucat niciodată contra ucrainencei, iar un antrenor care să-i dea sfaturi tactice nu are deocamdată alături. Chiar şi aşa, sportiva noastră nu se lasă mai prejos şi face singură cercetări referitoare le jocul abordat de viitoarea ei adversară de la Indian Wells.

“Nu am apucat deloc să verific cum joacă. Nu am jucat niciodată împotriva ei, așa că trebuie să cercetez, ca să spun așa, și să fiu gata pentru meciul cu ea”, a spus Simona Halep când a aflat că se va duela cu Kateryna Kozlova, locul 114 WTA, în turul 3 de la Indian Wells 2019.