Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Lesia Tsurenko în optimi la WTA Doha. Se știe ora de start!

12.02.2019 | 18:31
Cand se joaca Simona Halep  Lesia Tsurenko in optimi la WTA Doha Se stie ora de start

UPDATE. Organizatorii au anunțat că partida Simona Halep – Lesia Tsurenko, din optimile de finală de la WTA Doha, va fi cel de-al treilea meci de miercuri pe arena centrală. Partida va lua startul după ora 17:30. Primele două dueluri sunt Ostapenko – Svitolina şi Mertens – Pliskova.

Simona Halep o va înfrunta pe Lesia Tsurenko în optimile de finală de la WTA Doha. Partida va avea loc în cursul zilei de miercuri, nu înainte de ora 14:30, atunci când e programată să înceapă prima sesiune din turneu.

Organizatorii vor anunța în cursul serii de marți cu exactitate ordinea partidelor de miercuri, însă sunt toate șansele ca Halep să fie programată pe cea mai importantă arenă.

Când se joacă Simona Halep – Lesia Tsurenko în optimi la WTA Doha

Tsurenko a învins-o în primul tur pe iberica Lara Arrabuarrena, scor 6-3, 6-0. În confruntările directe cu Simona, jucătoarea din Ucraina nu s-a impus niciodată, fiind învinsă de cinci ori. Cele două s-au impus ultima dată în sferturile de finală de la Cincinnati, atunci când Simona s-a impus în două seturi, fără mari emoții. De altfel, o singură dată s-a întâmplat ca Simona să-i crede un set ucrainencei, la Wimbledon, în 2014, atunci când avea loc penultima lor confruntare.

Simona Halep s-a impus la Doha în 2014, atunci când a învins-o în ultimul act pe Angelique Kerber. Anul trecut, sportiva noastră a ajuns până în semifinale, retrăgându-se din cauza unei accidentări la genunchi.

Halep, decisivă pentru România în Fed Cup

Cu Simona Halep pe teren în două meciuri, echipa de Fed Cup a României s-a calificat în semifinalele competiției, după o victorie de senzație împotriva Cehiei, deținătoarea trofeului. Am câștigat cu 3-2 la general, după ce Simona s-a impus în ambele sale meciuri, cu Katerina Siniakova și cu Karolina Pliskova. Totuși, cum Mihaela Buzărnescu a pierdut meciurile sale, victoria finală a venit în partida de dublu.

România se va duela cu Franța în semifinalele competiției, acolo unde nu mai ajunsesem din 1973. Duelul are loc în Franța, în luna aprilie. Simona Halep a dezvăluit recent că marele său obiectiv în 2019 este câștigarea Fed Cup alături de naționala României.