Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Lesia Tsurenko în optimi la WTA Dubai 2019! Ora de start

19.02.2019 | 23:59
Cand se joaca Simona Halep  Lesia Tsurenko in optimi la WTA Dubai 2019 Ora de start

Când se joacă Simona Halep – Lesia Tsurenko în optimi WTA Dubai 2019. Simona Halep traversează o perioadă foarte bună în circuitul feminin de tenis, chiar dacă nu are alături de ea un antrenor. Sportiva noastră a obţinut calificarea în optimile de finală la turneul de la Dubai, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Competiţia din Emiratele Arabe Unite se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.


UPDATE / Partida dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko este programată la Dubai miercuri, 20 februarie, al doilea meci de pe terenul central, și va lua startul în jurul orei 10:30, ora României (după Brady-Kvitova).


Simona o va înfrunta pe Lesia Tsurenko în optimile de finală de la WTA Dubai. Partida va avea loc în cursul zilei de miercuri, la o oră pe care organizatorii turneului o vor comunica în cursul zilei de azi la turneul organizat în Emiratele Arabe Unite. Fără îndoială, Simona va evolua pe terenul central, fiind ocupanta locului 2 WTA şi favorita numărul trei a competiţiei.

Când va evolua Simona Halep în optimile de finală la turneul de la Dubai

Simona Halep a trecut în turul secund la Dubai de Eugenie Bouchard, după două seturi destul de disputate, scor 7-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi  44 de minute de joc. De partea cealaltă, Lesia Tsurenko a învins-o cu greu în turul secund pe chinezoaica Lin Zhu, scor 6-4, 6-7, 6-3. În confruntările directe cu Simona, jucătoarea din Ucraina nu s-a impus niciodată, fiind învinsă de şase ori, cel mai recent la turneul de la Doha, acolo unde Simona s-a impus clar,  în minimul de seturi. De altfel, o singură dată s-a întâmplat ca Simona să-i cedeze un set ucrainencei, la Wimbledon, în 2014.

Simona Halep s-a impus la Dubai în 2015, atunci când a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova. Sportiva noastră a absentat la ultimele două ediţii ale turneului de la Dubai, fapt de pe urma căruia poate profita acum pentru că nu există presiunea unctelor de apărat. În acest moment, Simona este pe locul secund în clasamentul mondial, însă a declarat că îşi doreşte să redevină lider mondial.

Tags: