Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Madison Keys în optimi la WTA Cincinnati. Se ştie ora de start

15.08.2019 | 08:50
Cand se joaca Simona Halep  Madison Keys in optimi la WTA Cincinnati Se stie ora de start

Simona Halep s-a calificat cu multe emoţii în turul 3 al puternicului turneu de categorie Premier de la Cincinnati, după ce a învins-o cu 2-1 în turul 2 pe rusoaica Ekaterina Alexandrova. Simona a avut multe momente în care a fost dominată de adversară, dar bila albă din dreptul ei este dată de faptul că a avut puterea de a întoarce meciul în favoarea ei şi a obţine astfel accesul în turul 3.

Când se joacă Simona Halep – Madison Keys în optimi, la Cincinnati

Acum în faţă se află o jucătoare tipică de hard, americanca Madison Keys, care a trecut neaştpetat de uşor tot de o rusoaică, Daria Kasatkina, în două seturi câştigate clar. Halep este favorită, însă Keys loveşte foarte puternic şi poate fi periculoasă dacă execuţiile sale vor intra în teren. Acest duel, dintre Simona Halep şi Madison Keys are loc în timpul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 02:00, fiind programat în sesiunea de seară pe Grandstand Court, adică al doilea teren.

Partida o veţi putea urmări în direct pe canalul Digi Sport 2, iar dacă, din motive obiective nu aveţi această posibilitate, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a o urmări acolo în format LIVE VIDEO. Acesta este ultimul turneu la care Simona Halep participă înainte de US Open. US Open, al patrulea şi totodată ultimul Grand Slam al anului, va începe pe 26 august pe arenele de la Flushing Meadows.

Simona Halep – Madison Keys. Românca a pier4dut o singură dată în fața lui Keys.

Simona conduce detașat la meciurile directe

În mod normal Simona Halep ar trebui să treacă de Madison Keys, pe care o conduce categoric la scorul întâlnirilor directe. Este 6-1 în favoarea româncei, care după ce a pierdut prima confruntare, în 2014, la Sydney, a obţinut apoi şase succese consecutive, de fapt cinci, pentru că ultimul, la Roma, în 2018, a venit în urma neprezentării americancei.

În cele cinci partide pe care şi le-a adjudecat Halep a avut în două rânduri nevoie de setul decisiv pentru a se impune, dar, în general, se poate spune că Madison Keys se simte foarte inconfortabil atunci când o are adversară pe Simona Halep şi a şi recunoscut acest lucru în 2016, când a spus că românca e una dintre jucătoarele în faţa căreia are mari probleme mereu.