Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Marie Bouzkova, în sferturi la WTA Rogers Cup Toronto. Ora de start

09.08.2019 | 10:22
Cand se joaca Simona Halep  Marie Bouzkova in sferturi la WTA Rogers Cup Toronto Ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep a reușit calificarea în sferturi la Rogers Cup Toronto, după ce a trecut în optimi de Svetlana Kuznetsova, 6-2, 6-1. În urma victoriei cu sportiva din Rusia, Halep va juca în sferturi la Toronto împotriva cehoaicei Marie Bouzkova. Meciul are loc sâmbătă dimineața, nu mai devreme de ora României 3:30.

Când se joacă Simona Halep – Marie Bouzkova, în sferturi la Rogers Cup

Simona Halep va juca al treilea meci al probei de simplu de la Rogers Cup împotriva sportivei de 21 de ani din Cehia, Marie Bouzkova, locul  91 WTA. Bouzkova a trecut prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal de la Toronto, unde, până acum, a reușit perfomanța de a nu ceda niciun set.

ADVERTISEMENT

În runda inaugurală, adversara Simonei Halep din sferturile Rogers Cup a învins-o pe Leylah Fernandez, partenera Simonei Halep în proba de dublu de la Toronto. În turul secund, sportiva din Cehia a produs una dintre surprizele competiției, când a trecut de locul 8 WTA, Sloane Stephens, scor 6-2, 7-5. Pentru a ajunge să se dueleze cu Halep, Bouzkova a eliminat-o pe Jelena Ostapenko, după 2 seturi identice, 6-2.

Marie Bouzkova, adversara Simonei Halep în sferturi la Toronto. Sursă Foto: Twitter.com
Marie Bouzkova, adversara Simonei Halep în sferturi la Toronto. Sursă Foto: Twitter.com

Prima întâlnire directă cu Bouzkova

Simona Halep întâlnește sportiva din Cehia Marie Bouzkova în sferturi la Rogers Cup. Meciul are loc în dimineața zilei de sâmbătă și va avea startul în jurul orei 3:30. Disputa va fi ultima a sesiunii de seară de la Toronto și se joacă pe terenul central, după încheierea meciului Serena Williams – Naomi Osaka.

ADVERTISEMENT

Halep a trecut prin doar două runde la actuala ediție a Rogers Cup. În turul doi, sportiva a trecut de americanca Jennifer Brady în trei seturi. Misiunea din optimi a fost mai facilă pentru campioana de la Wimbledon, care a învins-o pe Svetlana Kuznetsova după o oră și 8 minute de tenis, scor 6-2, 6-1. Meciul din sferturi cu Marie Bouzkova reprezintă prima întâlnire directă a celor două sportive. Simona este campioana en-titre la Toronto.

  • 21 de ani are Marie Bouzkova
  • Adversara Simonei Halep ocupă locul 91 în ierarhia WTA