Sporturi

Când se joacă Simona Halep-Marketa Vondrousova în optimi la Indian Wells. Ora de start

12.03.2019 | 06:24
Cand se joaca Simona HalepMarketa Vondrousova in optimi la Indian Wells Ora de start

UPDATE 3:15 / Partida dintre Simona Halep și Marketa Vondrousova este programată la Indian Wells marți, 12 martie, al doilea meci de pe Stadium 2, după Kei Nishikori – Hubert Hurkacz. Partida din circuitul ATP va începe la 20:00, ceea ce înseamnă că Simona va intra pe teren la 21:30. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Când se joacă Simona Halep-Marketa Vondrousova în optimi la Indian Wells. Ora de start

Simona Halep a scăpat de un duel cu Jelena Ostapenko în faza optimilor de finală de la Indian Wells, dar va da peste o adversară cel puțin la fel de periculoasă, puștoaica Marketa Vondrousova, în vârstă de numai 19 ani. 

Partida Simona Halep – Marketa Vondrousova se va disputa în cursul zilei de marți, la o oră ce urmează a fi anunțată în scurt timp de către organizatori. Halep și sportiva din Cehia nu s-au mai întâlnit niciodată până acum.

Simona Halep a trecut în primele două tururi de Barbora Strycova și de Kateryna Kozlova, fără a pierde vreun set. Totuși, sportiva noastră a avut parte de un meci greu cu jucătoarea din UCraiova, în fața căreia s-a impus cu 7-6, 7-5. Interesant este că în ambele seturi Halep a condus cu 5-3, respectiv 5-2, dar au urmat căderi inexplicabile în jocul său.

Halep a câștigat Indian Wells în 2015
Halep a câștigat Indian Wells în 2015

Halep a câștigat Indian Wells în 2015

Halep încearcă să triumfe la Indian Wells pentru a doua oară în carieră, după succesul din 2015. Anul trecut, sportiva noastră s-a oprit în semifinale. Simona are un început de an contrastant, alternând rezultatele bune, cu cele nereușite.

La Australian Open s-a oprit în optimi, eliminată fiind de Serena Williams. A urmat o performanță excepțională în duelul cu Cehia de la FED Cup. România s-a calificat în semifinalele competiției după o așteptare de 46 de ani, iar Simona a contribuit din plin la acest succes major, obținând două victorii, cu Pliskova și cu Siniakova.

A venit turneul de la Doha, acolo unde Halep a reușit o victorie de senzație cu Elina Svitolina, revenind de la 1-4 și trei mingi de 1-5 în setul decisiv. Simona nu a mai putut face față fizic și în finala cu Elise Mertens, pe care a pierdut-o în trei seturi. La Dubai însă, Simona a ieșit încă din faza sferturilor de finală.

Tags: