Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Polona Hercog în optimi la WTA Eastbourne. Se ştie ora de start. Românca va disputa două meciuri miercuri

25.06.2019 | 21:42
Cand se joaca Simona Halep  Polona Hercog in optimi la WTA Eastbourne Se stie ora de start Romanca va disputa doua meciuri miercuri

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la WTA Eastbourne, sportiva noastră trecând de taiwaneza Su-Wei Hsieh cu scorul de 6-2, 6-0, în primul meci de simplu disputat în acest an pe iarbă. Românca va juca miercuri în optimi cu slovena Polona Hercog, organizatorii urmând să anunțe ora de start și terenul pe care se va disputa.


UPDATE, ora 21:35. Simona Halep va juca al treilea meci pe terenul central, în jur de ora 16:00. De asemenea, Simona va juca alături de Raluca Olaru şi la dublu, tot mâine.


Când se joacă Simona Halep – Polona Hercog în optimi la WTA Eastbourne

Simona Halep are la dispoziție 24 de ore pentru a pregăti următorul joc, meciul din optimile de finală de la WTA Eastbourne cu Polona Hercog urmând a fi programat în cursul zilei de miercuri. Organizatorii vor anunța în această seară detaliile complete ale partidei, precum ora de start sau arena pe care va avea loc. Românca încearcă să intre în formă pentru cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, care va începe săptămâna viitoare.

Fostul lider mondial are un culoar favorabil la turneul de categorie Premier de la Eastbourne, dotat cu premii în valoare torală de 998.712 dolari, după ce principala favorită a competiției și noul lider al ierarhiei mondiale, Ashleigh Barty, s-a retras din cauza unei accidentări la braţul drept. Australianca se afla pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep și s-ar fi putut întâlni în semifinale.

Simona Halep în timpul turneului de la Wimbledon din 2017

Halep joacă și în proba de dublu de la Eastbourne

Simona Halep este cap de serie numărul 6 după ce a primit un wild card și a fost acceptată direct în turul doi al turneului de la Eastbourne. Românca în vârstă de 27 de ani pare a avea un meci ușor pe hârtie în optimile de finală, dar Polona Hercog i-a pus mari probleme. Cele două s-au întâlnit de două ori până acum, iar scorul este 1-1. Slovena s-a impus în 2009 la Sofia, scor 6-7, 6-1, 2-6, în timp ce sportiva noastră a câștigat în acest an la Miami, scor 5-7, 7-6, 6-2.

În turneul de la Eastbourne, Simona Halep a decis să se înscrie și în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Raluca Olaru. Cele două românce au învins în primul tur principalele favorite și câștigătoarele de anul trecut, canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Yifan Xu, scor 7-6, 7-5, și vor juca în sferturile de finală împotriva cuplului Alicja Rosolska/Zhaoxuan Yang (Polonia/China).